Nu ai nevoie de niciun ajutor. Esti paranoica. Totul va fi bine, stai linistita, lasa-te purtata de val ca oricum te stresezi degeaba, o sa fie bine si oricum ar fi nimeni nu s-a nascut expert in sarut. Eventual ai putea sa ii spun tipului ca nu ai mai facut asta niciodata si sa te invete el sa saruti...
pai ii dai un pupic daca vrei mozoale te apropii usor de el baga limba la el in gura si va jucati cu ea pe acolo))
Heeey. chill. nu exista un mod comun de a saruta.fiecare-si dezvolta propria tehnica. tot ce trebuie sa faci e sa simti ca-ti place baiatul ala mult, sa te relaxezi si totul va veni de la sine. iar daca el a mai facut asta,e un bonus, tu va trebui doar sa te lasi "ghidata" de el. dar fara teama. n-ai motive sa-ti fie teama. haide, va fi bine >:d< sper sa simti si tu toti fluturasii aia de nou inceput
Hey.eu am 13 si anul asta am avut primul sarut.
Si iubitul meu vrea sa ne mozolim si sincer nu am facut`o pana acum si nu stiu cum sa o fac.
La sarut normal e simplu.
Trebuie sa fii relaxata si sa vrei sa te saruti.
Totul vine de la sine. daca tii mult la baiathul cu care esti o sa fie usor. nu trebuie sa-ti fie teama. apropii buzele tale de buzele lui si nu o sa mai vrei niciodata sa se desplipeasca iti zic eu sincer .Bafta :*. fUNDA :*?