| Ale14me a întrebat:

Am 15 ani si nu m-am sarutat niciodata habar nu am cum sa o fac, de cateva zile ies cu un baiat si el a incercat aseara sa ma sarute si eu m-am ferit. Nu e vorba ca nu vreau dar, ma tem. Am nevoie de un pikulet de ajutorr! sad

9 răspunsuri:
| glamour a răspuns:

Nu ai nevoie de niciun ajutor. Esti paranoica. Totul va fi bine, stai linistita, lasa-te purtata de val ca oricum te stresezi degeaba, o sa fie bine si oricum ar fi nimeni nu s-a nascut expert in sarut. Eventual ai putea sa ii spun tipului ca nu ai mai facut asta niciodata si sa te invete el sa saruti...

| Mary24 a răspuns:

straight face pai ii dai un pupic daca vrei mozoale te apropii usor de el baga limba la el in gura si va jucati cu ea pe acololaughing))

| Delia_7017 a răspuns:

Stai linistita, totul vine de la sine, nu ai de ce sa te temi!

| corina8508 a răspuns:

Heeey. chill. nu exista un mod comun de a saruta.fiecare-si dezvolta propria tehnica. tot ce trebuie sa faci e sa simti ca-ti place baiatul ala mult, sa te relaxezi si totul va veni de la sine. iar daca el a mai facut asta,e un bonus, tu va trebui doar sa te lasi "ghidata" de el. dar fara teama. n-ai motive sa-ti fie teama. haide, va fi bine >:d< sper sa simti si tu toti fluturasii aia de nou inceput

| Prezidentul a răspuns:

Faceti sex direct nu mai trebuie sa va mozolitzi rolling on the floor))

| diiiiiiia a răspuns:

Hey.eu am 13 si anul asta am avut primul sarut.
Si iubitul meu vrea sa ne mozolim si sincer nu am facut`o pana acum si nu stiu cum sa o fac.
La sarut normal e simplu.
Trebuie sa fii relaxata si sa vrei sa te saruti.
Totul vine de la sine. daca tii mult la baiathul cu care esti o sa fie usor. nu trebuie sa-ti fie teama. apropii buzele tale de buzele lui si nu o sa mai vrei niciodata sa se desplipeasca iti zic eu sincer love struck.Bafta :*. fUNDA :*?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai de ce sa te temi...si eu eram de varsta ta cand m-am sarutat prima data :X stai fara frica :*

| Americanull2321 a răspuns:

Ai nevoie de... mine
ofer ajutor practiclaughing

| maukiemau a răspuns:

Poti sal saruti e f bine