| virginu a întrebat:

Am 15 ani si penisu mic (6-8cm sculata)si nu stiu cum sa o maresc fara pastile...nu a mai crescut de circa 2-3 ani! ajutor

Răspuns Câştigător
| Annie_3559 a răspuns:

GOd.thinking
Tu stai cu ea in mana in fiecare zi sa vezi cum evolueaza?straight face
Ai timp sa-ti creasca, ce-ti trebuie la 15 ani?
Ti-e rusine ca at cand faci pisulica la baie publica sa nu rada d tine?big grinlaughing[glm:-l ]

Rabdare, rabdare si iar rabdare mai grabilicino talking.

bye, byehappy

15 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Mai "virginule", nu se spune "sculata" ci in erectie.Si termina cu aberatiile. Chiar crezi ca esti amuzant? Apropo, daca vrei un raspuns de la mine, puneti-o pe sarma la intins. Fara pastile, n-ai zis asa?!

pa, pa.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

@MISStiqueAldutsSs,
Nu sunt rea, pur si simplu cum sa pui astfel de intrebari? Si modul de exprimare.Consider ca intai trebuie sa inveti sa te exprimi si sa stii ca se numeste erectie atunci cand e "sculata" apoi sa te intereseze alte chestii cum ar fi marimea penisului.

pa, pa.

| Floreenofficial a răspuns:

Ti se pare ca n-o mai crescut. putin cate putin pana cand se face mare.ai rabdare waiting
oricum teoretic n-ai nevoie de el acum. pune-te pe invatat!

| Ririru a răspuns:

Du`te la doctor...vezi ce se intampla. Fara rusine!

| lovenotsex a răspuns:

In primul rand nu face un complex din asta si are timp sa creasca. Dar inca un sfat, nu mai sta toata ziua sa o masori, pentru ca tine si de subconstient.si asteapta cativa ani, iar daca nu-ti creste si te deranjeaza du-te la doctor.Nu stiu ce sa zic.Bafta.

| tarziu a răspuns:

Manca una mai mare si incearca sa o pisi (parazitii)

| Annie_3559 a răspuns:

Pingu bine ca nai avut-o mare cand te-ai nascut, ca nu mai ieseai de unde ai iejit, stii prea binebig grin.

[lasa baiatu in pacebatting eyelashes

| ladygaga a răspuns:

Si noi ce sa facem? soarta.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| MeGhosta a răspuns:

Tu te`ai uitat la one man one jar sa vezi cat o avea ala? rolling on the floor lasa ca`ti creste :* si @Érotique conseils. nu mai fi asa de reawinking

| Andruşcă a răspuns:

O sa-ti creasca, stai calm.Nu mai fi asa complexat.In adolescenta ai perioade cand cresti rapid si cand mai stai pe loc. Daca tu nu observi o schimbare nu inseamna ca el nu creste incet, incetwinking.

Nu mai sta cu linia pe "jucarie" si ocupa-te de chestii mai importante.

| fCD a răspuns:

Prima intrebare logica care mi-a venit in minte:
Altcv mai bun de facut nai?
Nai un parinte de ajutat o fata de agatat un gunoi de dus?
Asta e preocupatia ta cea mai importanta?

| Catalin81 a răspuns:

Leaga o ata si trage de el poate se va mai lungii putin

| ralubruneta a răspuns:

Frate, trezeste-te! ai de abia 15 anisori mai ai pana la 18-19 ani sa te dezvoltiwinking(baietii in general se dezvolta mai tarziu)