| ko0jy a întrebat:

Am 15 ani si sunt baiat si as vrea sa imi incep viata sexuala dar nu sunt suta la suta sigur daca as vreathinking daca imi puteti da si mie niste sugestii ce sa fac happy

Răspuns Câştigător
| dydyana a răspuns:

Incepe atunci cand esti suta la suta sigur ca esti pregatit.si atunci cand consideri ca ai gasit persoana potrivita pentru acest pas.
si nu uita: fa-o numai daca crezi ca si prietena ta e pregatita pe deplin. sper ca te-am ajutat big grin.

11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu sti daca vrei sau nu ai cu cine?!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu zic sa faci asta atunci cand esti pregatitwinkingCand iti doresti cu adevarat acest lucruwinking
Nu te grabeste nimeni!big grin

| BRG a răspuns:

Este prea devreme după 20 de ani, poți să o începi s-au chiar 30 de ani, gîndește te la altceva momentan.

| madalina_8123 a răspuns:

Nu te grabeste nimeni si, de altfel, nici nu e indicat sa incepi asa devreme viata sexuala. Da, se poarta acum. Insa...sunt sigura ca baietii inteligenti pot avea si alte preocupari. Sexul nu e tot ceea ce conteaza intr-o relatie. Poti iubi si poti fi iubit si fara sex. Sexul presupune o oarecare maturitate fizica si emotionala pe care este imposibil sa o ai la 15 ani (valabil si pentru fete si pentru baieti). Daca nu te gandesti la binele tau, macar gandeste-te la binele fetei cu are ai vrea sa faci sex. Fetele sunt predispuse unor boli periculoase daca isi incep viata sexuala inainte de 18 ani. Si mai e ceva. Tu ti-ai putea asuma riscul ca prietena ta sa ramana insarcinata? In ciuda atator metode contraceptive care exista, nici una nu garanteaza o eficienta de 100%. Tu decizi! Mult succes!

| Sniper a răspuns:

Poti sa incepi dar numai sa nu dai de gust, ca atunci incep "problemele" laughing)

| oky a răspuns:

Pei ori vrei ori nu vrei? Hotaraste-te. Oricum din ce am citit eu peaici pe site-ul asta tu esti deja batran. Astia mici au inceput de pe la 12 -13ani happy ). Pei e alegerea ta la ce varsta vrei sa iti incepi viata sexuala, eu zic sa o faci atunci cand te simti preatit.

| zerozero a răspuns:

Asteapta pana dupa noaptea nuntii happy Asta e valabil si pentru fete... big grin

| zerozero a răspuns:

Astepta pana dupa noaptea nuntii happy Asta e valabil si pentru fete... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stai un`picuuuuuuut la 15 ani n`ai gasit fata potrivita, stai pana la anul` sa-i oferi toaaaaaaaaaaaaaata dragostea tabatting eyelashes, ma bucur ca mai is ceva copii constienti p`aici, ca`n rest...

Hai sa fi iubit`!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt Florin si am 25 ani eu zic sa tio traiesti cum doresti u

| anny_3265 a răspuns:

Daca nu esti 100% sigur nu'ti incepe viata sexuala. trebuie sa fii `100% sigur altfel... o sa simti ca ai fost obligat s-o faci! Nu'ti pierde virginitatea doar pentru ca prietenii, colegii, etc tai au facut-o. Ai 15 ani, deci destul timp pentru a te ocupa de chestii d'astea. Plus ca inceperea vietii sexuale aduce si responsabilitatiwinking. Eu tot 15 ani amwinking Ma rog, sunt fatahee hee.