Incepe atunci cand esti suta la suta sigur ca esti pregatit.si atunci cand consideri ca ai gasit persoana potrivita pentru acest pas.
si nu uita: fa-o numai daca crezi ca si prietena ta e pregatita pe deplin. sper ca te-am ajutat .
Eu zic sa faci asta atunci cand esti pregatitCand iti doresti cu adevarat acest lucru
Nu te grabeste nimeni!
Este prea devreme după 20 de ani, poți să o începi s-au chiar 30 de ani, gîndește te la altceva momentan.
Nu te grabeste nimeni si, de altfel, nici nu e indicat sa incepi asa devreme viata sexuala. Da, se poarta acum. Insa...sunt sigura ca baietii inteligenti pot avea si alte preocupari. Sexul nu e tot ceea ce conteaza intr-o relatie. Poti iubi si poti fi iubit si fara sex. Sexul presupune o oarecare maturitate fizica si emotionala pe care este imposibil sa o ai la 15 ani (valabil si pentru fete si pentru baieti). Daca nu te gandesti la binele tau, macar gandeste-te la binele fetei cu are ai vrea sa faci sex. Fetele sunt predispuse unor boli periculoase daca isi incep viata sexuala inainte de 18 ani. Si mai e ceva. Tu ti-ai putea asuma riscul ca prietena ta sa ramana insarcinata? In ciuda atator metode contraceptive care exista, nici una nu garanteaza o eficienta de 100%. Tu decizi! Mult succes!
Pei ori vrei ori nu vrei? Hotaraste-te. Oricum din ce am citit eu peaici pe site-ul asta tu esti deja batran. Astia mici au inceput de pe la 12 -13ani ). Pei e alegerea ta la ce varsta vrei sa iti incepi viata sexuala, eu zic sa o faci atunci cand te simti preatit.
Daca nu esti 100% sigur nu'ti incepe viata sexuala. trebuie sa fii `100% sigur altfel... o sa simti ca ai fost obligat s-o faci! Nu'ti pierde virginitatea doar pentru ca prietenii, colegii, etc tai au facut-o. Ai 15 ani, deci destul timp pentru a te ocupa de chestii d'astea. Plus ca inceperea vietii sexuale aduce si responsabilitati. Eu tot 15 ani am Ma rog, sunt fata.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: