La 15 anisori esti copil inca, protejata strict de lege, iar barbatul asta de 25 ar putea avea probleme serioase cu legea, daca se incurca cu tine, sexul ma refer.
Din pacate la 15 ansiori nu te poate considera nimeni o companie buna sau o femeie inteligenta, fiindca tu esti inca eleva de scoala generala, asdar fara o educatie generala completa.
Iti recomand cu toata caldura sa lasi barbatii in pace si sa te preocupe scoala si educatia ta, ca ai timp toata viata de brabati dupa 18 ani, cand vei avea discernamant, maturitate si educatie completa.
Nu stiu, mai nene. Dupa cum spunea Socrate, orice ai alege, vei regreta alegerea facuta.
Eu cred ca esti troll, fara suparare. Zici ca nu vrei sa pui eticheta, apoi ii pui tu etichete, inclusiv de tata al copiilor tai.Si ce experienta de femeie ai acumulat tu pana acum stiind ca ai doar 15 ani? Tie nu ti se pare asa RED FLAG sa fii cu unul care nu este in stare sa abordeze femei maature de varsta apropiata lui? Iti faci sperante cu un pedofil.Iar ce zici despre parinti nu cred o iota. Urmeaza apoi sa zici si tu ca esti din familie de rromi, parca vad, asa cum s-a mai distrat cineva recent.De unde tot apareti pe aici?
Buna, chiar se vede ca nu ești o adolescenta ca restul, ești mai matură, mai cizelată, se vede si dupa cum scrii, corect gramatical si coerent, tot respectul meu pentru asta.
Consider totuși a ești cam tânără sa te gândești de pe acum la tatăl copilul tău, ai tot timpul din lume sa mai cauți, mai târziu poate vei regreta ca nu ai explorat mai mult si ai ales bărbatul prea devreme. De asemenea si diferența de vârstă e cam mare sincer, poate te atrage asta acum, dar peste ceva timp oare cum il iei vedea?
Dacă totuși ți s-a pus pata pe el, da-i o șansă si începeți o relație, nu ai de unde sa stii ce fel de intenții are până nu încerci, sunt sigură ca ești suficient de matură si sa te protejezi când vine vorba de sex, dacă si cu părinții ești deschisă si comunici, nu vad de ce ar fi o problemă.
Da, am omis sa scriu si asta in comentariu, am vrut sa mai las unul dar am zis las-o așa, nu e la ea problema, ci la el, hăndrălău la 25 ani sa umble cu fete de 15, este cam red flag, doar daca nu vrea sa aștepte până face 18 ani, ceea ce nu cred dar sincer acum la cum scrie si s-a exprimat chiar pare matură pentru vârsta ei, atât timp cat se protejează de sarcină si bts, e responsabilă, se înțelege cu părinții, poate sa facă ce vrea din partea mea
Mai bine te combini cu unu de 40 de ani asa macar ai sugar daddy daca tot iti plac astia mai mari
Sincer? Nu ai ce cauta cu baieti mai mari de 17 ani.Vad ca ai impresia ca il cunoști super bine si ca va intelegeti perfect insa intre voi exista o diferenta foarte mare.Tu esti doar o copila si el e un efectiv barbat.Nu inteleg de ce cautati barbati de la varsta asta.