| Bogdan672 a întrebat:

Am 15 ani si vreau sa am si eu o prietena.M-am mutata de curand in cta si nu prea cunosc pe nimeni.Cum sa ma bag in seama cu o fata pe care o vad pe strada si imi place de ea.Adica cum sa intru in discutie.

Răspuns Câştigător
| TheCoon a răspuns:

Asta-i o intrebare pe care si-o pun toti baietii, micul meu prieten. Raspunsul e relativ simplu, tot ce trebuie sa ai e curajul de a intra in vorba cu fata respectiva. Poti pur si simplu sa te duci la ea, sa te prezinti si sa-i spui ca esti nou in oras...sa o intrebi daca doreste sa iti prezinte orasul intr-un tur. Daca sta pe o banca in parc, ii spui ca e draguta si ii ceri permisiunea de a te aseza langa ea (asta a mers la mine). Tatal meu mi-a dat un sfat interesant pe care n-am reusit sa-l pun in practica: daca e un grup de fete dragute, nu te repezi la cea care ti se pare tie cea mai draguta, lasa-le pe ele sa te aleaga pe tine, nu le exclude pe celelalte din start. Inca ceva, nu te vor placea toate fetele cu care vei intra in vorba (sa fim seriosi, nici tie nu-ti plac toate fetele pe care le vezi), nu te lasa demoralizat de acest lucru, una dintre ele iti va da o sansa. E important s-o faci sa rada, dar intr-un mod natural, firesc, nu sa ii spui un banc cu Bula citit de pe net inainte sa iesi din casa. Trebuie sa ai incredere in tine. Ai grija ce faci! happy Pace!

4 răspunsuri:
| Stassy a răspuns:

...te duci la ea cand e singura sh ii zici salut.happy

E chiar asa de greu?

| k1d0 a răspuns:

Pai ii spui ca esti nou in zona si o intrebi in ce parte este un loc si apoi dezvolti o discutie cu ea, o intrebi daca nu vrei sa fiti prieteni si altele...

| Bogdan672 explică:

Cand ies la "agatat" e bine daca ma imbrac intr-un tricou alb, pantaloni bej mai pe picior si o pereche de adidasi albi care s easorteaza cu restul?

| TheCoon a răspuns (pentru Bogdan672):

E bine sa te imbraci oricum te simti confortabil.