Spune`i ca nu esti pregatita,. daca insista, isi bate joc. dca te iubeste va astepta
crede`maA!
multe bafta! sa ai grija de tine::**:*:
Daca il iubesti cu adevarat si crezi ca ele e baiatul potrivit pentru tne.atunci fa-o. daca devine prea insistent inseamna ca vrea doar sa isi bata joc de tne.ma rog.asta e parerea mea...
Daca nu esti pregatita pentru asa ceva el trebuie sa inteleaga, altfel n-are rost sa mai fii cu el
Cum sa iti zic trebuie sa te lupti cu tine insati ca sa gasesti un raspuns.din spusele noastre nu vei avea un raspuns concret.pentru ca poate altii spun ca nu e bine iar altii spun ac e bine.si eu zic la fel ca e bine daca avetii atatia ani impreuna dar asta nu e destul trebiue sa ai incredere in tine si mai ales in iubitul tau.trebuia sa crezi ca nu vei pati nimic si va fi totul bine numai asa vei reusi.si daca te-a asteptat atata timp inseamna ca te iubeste si chiar ar merita lucrul acesta de la tine si o sa se simpta un baiat norocos ca i-ai daruit virginitatea ta...si nu o sa poata sa te uite asa de repede si daca il iubesti si tu fa-o...si de durere sa nu iti fie frica nu te doare asa de tare si oricum o sa treaca bafta
Sfatul meu! stiind ca ai deja o relatie si este destul de lunga nu ar strica sa incerci!
Buna alexa. tu il iubesti? daca da inseamna ca poti sa faci cu el ce vrei. totul e ca trebuie sa te simti pregatita, altfel nu face nimic. parintii nu ar trebui sa stea in calea deciziei tale, iar acea "durere" e de moment, gandeste-te ca tot se va intampla o data si o data.
totul e sa te simti pregatita, nu uita! iar daca o faceti, protejati-va!
bafta! :*:*
Ai grije poate sa fie o capcana, de mult astepta.Nu ti se pare ca invitatia la plimbare e pusa ca la copii mici, ai sa-ti dau o bombonica?
Hmm, are 25 de ani, cat crezi ca va mai rezista? totusi aveti 2 ani impreuna... dar daca nu te simti pregatita mai bine nu fa nimic, ca sa nu regreti apoi.
Hey ai aproape 17 ani.estideja mare.relatzia de 2 ani.El sa avut in gand sa profite de tine nu ashtepta2 ani.el te iubeste fatooo. daca vrei o relatie fa-o.nu iti fie frica nu-i nici o durece.in contra e o placere.de la inceput mai greu... daar vorba ceia fiecare inceput e dureros.alegerea o faci tu,. bafta eu iti zic... pupici bby
Sub nicio forma sa nu te duci cu el, nici acum nici altadata! El doar asta asteapta de la tine, dupa aceea va trece la o alta fata naiva ca tine. Parintii tai nu degeaba iti interzic sa te vezi cu el, probabil ca il cunosc mai bine decat crezi si stiu ce hram poarta, in mod sigur nu isi doresc ca fata lor sa aiba o relatie cu un individ cu 8 ani mai mare. Sfatul meu e sa renunti la el si sa gasesti un baiat apropiat varstei tale, esti la varsta la care trebuie sa te bucuri de frumusetea acestor ani, mai tarziu ti-i vei aminti cu regret. El este doar un profitor care nu-si doreste altceva decat sex de la tine altfel n-ar fi asteptat momentul propice in care parintii tai sunt plecati sa-ti propuna asa ceva! Raman stupefiat de fiecare data cand vad adolescente dispuse sa-si piarda virginitatea asa usor de parca ar fi un stigmat de care vor sa scape cu orice pret! Tu crezi ca daca aveti o relatie de doi ani ii da lui dreptul si tie obligatia de a face sex cu el atunci cand iti propune? In primul rand ca un individ de 23 de ani daca e sanatos mintal, nici macar nu concepe sa aiba o relatie cu o minora de 14-15 ani asta pentru ca este imoral in primul rand si ilegal in acelasi timp (daca presupune sex inainte de implinirea majoratului). Fa-ti un bine si termin-o cu el, la anii pe care ii ai, esti foarte influentabila si te atasezi usor de cineva iar din cauza asta nu-ti dai seama cand incearca sa-si impuna punctul de vedere doar atunci cand te trezesti ca ai facut ceva pentru care nu erai deloc pregatita!
Buna alexa
Parerea mea este ca nu ar trebui. Ai 17 ani iar la varsta asta "tot ce zboara se mananca" si nu ar fi potrivit pentru tine. El are 25 de ani e mai mare si el vrea. Poate daca va iubiti si va si casatoriti dupa faceti acest pas. Odata ce parintii tai nu te lasa iti dai seama ca ei iti vor binele...Eu zic sa nu faci acest pas deocamdata...Bafta Pupici
Eu zic sa merge pentru ca nu ai de unde sa stii ce vrea poate vrea sa aveti doar o zi frumoasa lipsita de certurile parintilor! dar daca el vrea sa faceti sex acolo unde va duceti eu zic sa ii dai papuci!(consecintele sunt foarte mari deoarece un copil nu poate fi abandonat si nici tu nu poti sa iti asumi o astfel de responsabilitate deoarece esti prea mica! gandeste-te ce s-ar intampla daca parinti tai ar afla ca tu te-ai culcat cu el sau ca vrei sa dai copilul sau ca vrei sa faci avort!
+ca gura satului va vorbi!
parerea mea e ca daca te pune sa faci asta santajandu-te ca nu va mai fi cu tine nu este un iub potrivt asa ca eu zic sa nu faci sex cu el deoarece mai ai timp!
Este o problema nu o face daca iti este teama! Daca tine la tineva intelege! Nu face ceva ce ai putea regreta! Fi sincera cu el si spune-i ca nu poti ca iti este teama! Daca te iubeste va intelege iar daca nu inseamna ca doar vrea sa faci acest lucru cu el atat! Sfatul meu nu o face! Depinde de tine daca vei asculta de ceea ce ti-am spus dar mai bine asa! Daca spui ca iti este teama! Incearca sa il faci sa inteleaga! Mult noroc! Trebuie sa faci ceea ce vrei tu sa nu te lasi influientata de spusele lui! Ramas Bun!
Acm 2 ani aveai 14 el 23 pfai ce dif. scuze da iti dai seama ca are pe cineva nu sta el 2 ani la 25 de ani fara sa se fta scZ