Eu am 18 ani... 1. 87 si lungimea penisului meu este de 21. e ceva normal?!
Doamne, a ajuns site-ul asta vai de mama lui, parca citesc niste matrimoniale.
bai kornelka, tu vezi ce scrii?! vii aici sa pui intrebari aiurea?! macar daca ai fi avut intr-adevar o problema as mai fi zis. Cat despre cultura ta mi-am dat seama din urmatoarea fraza "are vreo legatura ca am inceput viata sexuala la 11 ani?!" se vede ce bine crescut esti. doamne fel si fel de specimene. Esti chiar atat de dus cu pluta (sa nu zic altfel) incat pui astfel de intrebari pe un site public?! numai zic nimic ca imi racesc gura degeaba.
E cat de cat normal, si nu are legatura ca ti'ai inceput viata sexuala la 11 ani
Vai, bucura'te ca esti asa inzestrat!. dar de ce ti'ai inceput viata sexuala la o varsta atat de frageda?
... Şi vinzi camion. Nu te lauzi, doar mi se pare mie. Şi, sincer, mi se pare cam slăbuţ arsenalul tău. Adică eu mi-am început viaţa sexuală de la 8 ani şi acum mă pot lăuda cu o dimensiune de 34, 8(3)cm. Dar poate e din cauza faptului că sunt din judeţul lui Terente. Ştii tu, moştenire genetică... În fine, mai trage de ea, poate ajungi şi tu în rândul lumii. Cu 19 cm te faci de baftă.
Vai de mine, hai ca asta e chiar culmea. Cu cine naibi ai facut ma sex la 11 ani? Nu gasiti alte moduri prin care sa ne impresionati.
Mare-i gradina domnului si multe specimene in ea...si-a batut joc natura de tine cand s-a gandit la ce marime sa-ti dea