| Sufletel_3419 a întrebat:

Am 16 ani m-am intilnit cu un baiat.peste un timp el mi-a spus ca nu vrea sa se mai intilneasca pentru ca sunt prea rece, nu vorbesc mult, sunt prea linistita. Cum dar trebuia sa ma comport, trebuia sa-i stau in spate si numai eu sa vorbesc.

9 răspunsuri:
| Cjay a răspuns:

Pai ia gandeste'te cum dracu sa iti dai seama fii dracu mai primitoare nu iti dai si u seama din ce ti'a zis ala ca nu esti asa nu esti asa dmnee aveti niste intrebare frate de va doare capu

| Cjay a răspuns:

App dupa numele de lenutza imi dau seama ca nu te duce bibiloiu

| capsunica_8366 a răspuns:

Nuuu...asta tot nu este o decizie, dar nici sa fii prea linistita si indiferenta nu este bine.cred ca trebuie sa fii tu insati si sa incerci sa te porti natural,(nici cu prea multe fite nu iar fi placut)ca o relatie sa mearga bine trebuie sa fie intelegere si cel mai important dragoste! dar tu nu te-ai gindit ca poate el nu te-a iubit destul daca nu te-a acceptat asa cum esti? sau daca te iubea de ce nu a incercat sa te schimbe? cum nu ar fi in contnuare tu incearca sa fii naturala, caci cutoate ca orice baiat viseazaa la un fotomodel, ca prietena oricare din el isi doreste o fata simpla si care cu el ar putea sa fie ea insasi!

| danishor a răspuns:

Nu trebuie sa vorbesti numai tu dar nici sa lasi sa vorbeasca numai el, cand un baiat spune unei fete ca e rece inseamna ca el ar fi vrut sa se apropie mai mult de tine si tu l-ai respins cu ceva. bafta

| JulieAndreeaB a răspuns:

Fiecare are o personalitate.insa pentru a mentine o relatie, indiferent daca este de iubire sau de amicitie trebuie sa existe o puternica comunicare, interese comune, afinitati.nimeni nu poate fi la fel.este normal sa existe probleme gen.dar cine te place te accepta asa cum esti.

| tzintzi a răspuns:

Nu trebuia sa-i stai in spate si numai tu sa vorbesti,ci trebuia sa relationezi cu el,nu neaparat sa faci pe radioul stricat happy
Iara depinde ce vroia el sa spuna prin "nu vorbesti mult",poate ai avut si tu probleme atunci,nu te-ai simtit tocmai ok si era si normal sa nu comunici liber abundent.
Mai iesiti afara, lasa-te purtata de val...e cel mai important lucru,, lasa-te purtata de val..." si totul va fi precum in vise happy

| stefanb39 a răspuns:

Pai poate nu o sa te multumeasca raspunsul dar asta e adevarul el vrea sex si fi salbatica si nu-l lasa fi asa suparata dura si totusi iubitoare eee iti dai tu seama daca vei face

| ShiFT_7270 a răspuns:

Lenuta, parerea mea este ca problema era la EL! nu la tine, asa ca stai linistita. Probabil tu esti mai timida si nu prea relationezi cu el, cunosc multi baieti care le plac fetele mai timide, si multi cei care le plac fetele mai "salbatice", parerea mea este ca nu trebuie sa te schimbi in nici un fel, sau sa incepi sa te comporti altfel decat esti daca tie nu iti convine. Fi tu! nu incerca sa fi altcineva!

| nicolas0304 a răspuns:

De fapt el ti-a dat papucii fiindca nu ai vrut sa faci sex cu el. Ori te-a simtit ca esti rigida si nu o vei face ori l-ai refuzat si ai uitat sa ne spui happy