draga corina, o fi el bestia dar tu esti de 10 ori mai bestie daca il lasi sa creada ca iti place de el. ceea ce faci u este sa te joci cu sentimentele lui. nu e frumos. mai bine zii ca nu iti place de el, DAR nu-i zi motivul. logic(indiferent daca stie sau nu)...
Cica sa nu ii zici motivul.
Wtf. ii spui motivul! E in clasa a 10'a, nu mai e un copilasi. Doar nu o sa inceapa sa planga ca ii spui ca nu esti atrasa de fizicul lui si ca pentru tine conteaza si asta.
E ok sa iti pese si cum arata. daca nu poti sa treci pest asta si sa te multumesti doar cu gandirea lui... atunci cauta-le pe am2. Dar o sa gasesti mai greu ce cauti tu si e pisibil ca pese ceva timp sa te gandesti ca... poate tipu asta era mai bun decat pest ala car o sa dai tu. el fiind frumos. si o sa te faca sa suferi.
Tipul asta poat e timid. poate prea prea timid. Deci da, ar fi raspunsu. Incearca sa iei tu initiativa intr-un final.
Faza cu sa ii spui in fata ce nu iti place. e ok, doar ca sa nu ii spui direct ci sa stati de vorba. Aspectul fizic se schimba... dar nu cred ca e nici el vreo uratanie
"...dar se comporta foarte bine" Atunci? asta e!
O sa observi cu adevarat ca tipu te place. si vrea sa fie langa tine... sau ma rog. o sa realizezi asta intr-un timp cand o sa fi tu in impas.
constantin vorbeste din experienta, se simte. anyway o sa iti dau un sfat si rau si bun. ai doar 16 ani, viata e lunga, o sa intalnesti multi, nu are rost sa te complaci intr-o relatie de acum. dar o sa iti zic asa, ia initiativa, cand mai sunteti impreuna sari pe el si sarutal, vezi cum e, daca iti place si simti ceva.nu stiu ceva atunci fa o incercare sa fi cu el, daca nu prea merge si nu iti place atunci spune-i ca "relatia" asta nu mai poate continua din cauza ca tu nu simti nimic, ii spui "nu esti tu de vina, sunt eu"
Din cate inteleg eu pentru tine conteza aspectul fizic...stiam eu ca nu fac o greseala daca ma apuc de sala
Draga bot, cl_bobcycle 1 = hs, sa ai muschi nu inseamna ca neaparat esti fat frumos. dohhh . nu vb din experienta ci din contact vizual, uneori cand esti nu f aratos si mai esti si 'umflat'(bulked)-mai rau pari. deci ai grija te-ai apucat de sala de la 16 ani? daca, long live your bones . P.S nu raspunde ca nu ma int.
Exact. nu muschii fac tot. Pentru mine nu conteaza chiar deloc...Conteaza sa ai trasaturi frumoase