| Corina1325 a întrebat:

Am 16 ani. Nu m-am sarutat niciodata, nici prietenul meu nu a facut-o. Suntem a 10-a amandoi.Nu suntem impreuna dar ne intelegem foarte bine, insa niciunul dintre noi nu ia initiativa. Eram intr-o zi foarte apropiati, dar nu ne-am sarutat. Credeti ca ar fi bine sa o fac? El ma place mult de tot, eu nu prea. Nu e foarte frumos, dar se comporta foarte bine. Si ma inteleg cu el. Aspectul fizic strica tot.

Răspuns Câştigător
| Aditzu a răspuns:

laughing draga corina, o fi el bestia dar tu esti de 10 ori mai bestie daca il lasi sa creada ca iti place de el. ceea ce faci u este sa te joci cu sentimentele lui. nu e frumos. mai bine zii ca nu iti place de el, DAR nu-i zi motivul. logic(indiferent daca stie sau nu)...

6 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Cica sa nu ii zici motivul.
Wtf. ii spui motivul! E in clasa a 10'a, nu mai e un copilasi. Doar nu o sa inceapa sa planga ca ii spui ca nu esti atrasa de fizicul lui si ca pentru tine conteaza si asta.

E ok sa iti pese si cum arata. daca nu poti sa treci pest asta si sa te multumesti doar cu gandirea lui... atunci cauta-le pe am2. Dar o sa gasesti mai greu ce cauti tu si e pisibil ca pese ceva timp sa te gandesti ca... poate tipu asta era mai bun decat pest ala car o sa dai tu. el fiind frumos. si o sa te faca sa suferi.
Tipul asta poat e timid. poate prea prea timid. Deci da, ar fi raspunsu. Incearca sa iei tu initiativa intr-un final.

Faza cu sa ii spui in fata ce nu iti place. e ok, doar ca sa nu ii spui direct ci sa stati de vorba. Aspectul fizic se schimba... dar nu cred ca e nici el vreo uratanie big grin

"...dar se comporta foarte bine" Atunci?smug asta e!
O sa observi cu adevarat ca tipu te place. si vrea sa fie langa tine... sau ma rog. o sa realizezi asta intr-un timp cand o sa fi tu in impas.

| EnvyU a răspuns:

happy constantin vorbeste din experienta, se simte. anyway o sa iti dau un sfat si rau si bun. ai doar 16 ani, viata e lunga, o sa intalnesti multi, nu are rost sa te complaci intr-o relatie de acum. dar o sa iti zic asa, ia initiativa, cand mai sunteti impreuna sari pe el si sarutal, vezi cum e, daca iti place si simti ceva.nu stiu ceva tongue atunci fa o incercare sa fi cu el, daca nu prea merge si nu iti place atunci spune-i ca "relatia" asta nu mai poate continua din cauza ca tu nu simti nimic, ii spui "nu esti tu de vina, sunt eu" tongue

| DinuMarius26 a răspuns:

Din cate inteleg eu pentru tine conteza aspectul fiziclaughing...stiam eu ca nu fac o greseala daca ma apuc de salalaughing

| Aditzu a răspuns (pentru DinuMarius26):

Draga bot, cl_bobcycle 1 = hs, sa ai muschi nu inseamna ca neaparat esti fat frumos. dohhh laughing. nu vb din experienta ci din contact vizual, uneori cand esti nu f aratos si mai esti si 'umflat'(bulked)-mai rau pari. deci ai grija laughing te-ai apucat de sala de la 16 ani? laughing daca, long live your bones laughing. P.S nu raspunde ca nu ma int. happy

| Corina1325 explică:

Nu pot sa-i zic asta. I-as distruge toate visele. Tine la mine enorm

| Corina1325 explică:

Exact. nu muschii fac tot. Pentru mine nu conteaza chiar deloc...Conteaza sa ai trasaturi frumoase happy