Buna
draga mea, vorbele magulitoare a baietilor sunt ca magnetii, atrag fetele si ele naive se topesc, obligat ca trebuie sa zica ceva mieros pentru a-si atinge scopul nu crezi? eu zic ca e timp sa te gandesti mult si bine la decizia pe care o vei lua, tu vrei sa faci sex ori dragoste? nu te lasa imbrobodita de vorbele lui, daca te iubeste cu adevarat, va intelege acest lucru, adica refuzul tau, iar daca a recurs la acel tertip precum. vrei sa o faci cu altu? inseamna ca e genul de baiat care se da ranit in aripa doar sa te faca sa te simti prost si de mila/frica sa nu te paraseasca vei ceda..asteapta si nu vei regreta! fa acest pas doar atunci cand vei fi majora si esti alaturi de cel care te iubeste si il iubesti si te vei daruii doar din dragoste si nu din curiozitate ori ca asa trebuie sa faci ca si restul fetelor au facut acest pas.
O zi frumoasa sa ai si un
La multi ani 2013
Parerea mea este ca daca un baiat iubeste o fata cu adevarat, nu va permite niciodata ca ea sa faca ceva ce nu doreste. Din cate vad prietenul tau mai vrea ca tu sa te simti si vinovata pentru ca nu vrei sa-i raspunzi la cerere, si probabil in curand iti va spune: "Inseamna ca nu ma iubesti si bla bla!"
El se va simti urat?!? si tu cum te-ai simtit cand nu te-a inteles? Daca esti prima fata pe care o iubeste, de ce nu e dispus sa astepte ca tu sa fii sigura pe tine, astfel incat sa fie o placere pentru amandoi ceea ce veti face, ci nu numai pentru el? Nu stiu ce sa-ti spun despre varsta, fiecare isi asteapta timpul si randul. Eu aveam ideea ca ideal este dupa 18 ani. A fost sa fie la 18 si 9 luni , iar prietenul meu n-a asteptat mult, spun eu, doar 10 luni, si inca suntem impreuna, de 2 ani jumate. Sper sa rezolvi cu prietenul tau, deoarece e o chestie foarte delicata si necesita de multa atentie, iar tu trebuie sa fii foarte foarte foarte sigura pe tine. O seara buna!
Ai timp destul, stai pe poziție, dacă te iubește te va înțelege, dacă insistă atunci nu vrea numai. de la tine.
Deci inceputul, de boli nu trebuie sa-ti fie frica atata timp cat folosesti prezervativul si iubitul tau daca te iubeste asa cum zice el ar trebui sa te inteleaga si sa te creada ca nu vrei acum si sa ii dovedesti ca nu vrei cu altu sau alte cheste asemanatoare.
Nu te lasa pacalita! Sunt baiat, am si eu 17. Fi atenta, dupa ce-i veti face sex, o data, de doua ori. dupa vreo 4 - 5 luni o sa vrea cu alta, fiindca " se plictiseste " de tine ca sa zic asa, iar dupa ce face cu alta va vedea cum e cu altcineva si va vrea inapoi la tine dar tu vei fi deranjata emotional. Daca el nu mai are rabdare si a inceput sa bata apropo-uri nu cumva el a trecut de etapa asta si iti spune tie ca inca e virgin? Inainte sa faci vreo prostie gandeste-te FOARTE BINE daca merita, nu merita doar daca iti spune lucruri din astea frumoase :*. Ai grija de tine!
Pai de la 16 ani in sus e normal sa faceti sex mai ales ca ati stat 8 luni impreuna eu asi zice ca e timpul si pentru tine. De boli pai folosesti prezervativ Durex e bun.
PS: Daca nu folosesti prezervativul poti lua boli pe care nici iel nu stie ca le are... fundita plz? :*:*
Buna! Nu te lasa pacalita de toate "dulcegariile" lui,daca tu nu vrei sa iti incepi viata sexuala el trebuie sa accepte lucrul asta, daca te iubeste atat de mult cat zice te va intelege. Dupa ce o sa faceti sex de cateva ori se va plictisii si poate va cauta in alta parte, de el nu e mare lucru ca nu mai e virgin, dar la tine ca fata conteaza mai mult virginitatea.Te sfatuiesc sa te gandesti bine daca vrei sa faci acest pas, iar daca da nu uita sa te protejezi.Mult noroc!
Stai linistita. Ori la 16 ani ori la 17 ani. E tot aia! Nu tio muta din loc. )
Deci e timpuuuuu...
In ceea ce priveste primul raport sexual, la o fata e diferit.Iti ramane in memorie mereu.Parerea mea e ca cel mai important e sa fi tu pregatita.Nimeni nu poate sa spuna ca exista o varsta ideala pentru a-ti incepe viata sexuala. Iar el, daca ar intelege si te-ar respecta ar trebui sa te lase pe tine sa decizi cand si cum...
Nu te uita dupa vorbe, ci dupa fapte.Nu e normal ca cineva sa te preseze in a lua o decizie, cu atat mai putin daca te iubeste (cum sustine el)