Tu știi dac-ai procedat corect sau nu.
Însă să știi că într-un final, orice bărbat te va trimite la plimbare atâta timp cât tu ai pretenția de fidelitate de la el dar nu îi oferi și o viață sexuală.
Salut.
Dacă se întoarce si îți spune că se gandește la o relaței pe termen lung, la casatorie în viitor și e de acord să nu aveți relații intime până atunci, îi mai poți da o șansă.
Da. Eu cred ca vroia doar sex de la tine si cum nu a reusit a plecat de langa tine. Acum probabil crede ca daca ai 16 ani poate...
Eu cred ca da. e evident ca s-a intors nu din motive sentimentale s-a intors tot din aceeasi cauza si pentru care l-ai lasat... vroia aceeasi chestie acum stiind ca esti mai mare! bine ai facut ca l-ai refuzat, nu te merita fii sigura! :* nu te indoi de asta Bafta! >
Eu zic ca daca ai o varsta de ex 16 ani nu ar fi rau dar sa stii sa ai o relatie indelungata cu acel baiat si sa ai destula incredere e ceva normal... daca nu ai fost destul de increzatoare atunci incearca dai o sansa nu acum stai 1 an vezi daca merita daca te iubeste petru ce-a ce esti
Da din pct meu de vedere fiind baiat o pers care vrea doar beneficii naturale (sa sp asa) de la o pers fie fata sau baiat dar de cele mai multe ori de la fete nu merita o relatie serioasa si nu merita sa investesti sentimente
Da,ai procedat foarte bine.El de la tine vroia altceva, asa ca nu are rost.