| eu221 a întrebat:

Am 16 ani. prietenul meu m-a lasat, pentru ca nu am vrut sa intretin relatii intime.si acum peste un an se intoarce la mine. dar eu la refuzat sa mai am ceva cu el in comun am procedat corect?

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Tu știi dac-ai procedat corect sau nu.
Însă să știi că într-un final, orice bărbat te va trimite la plimbare atâta timp cât tu ai pretenția de fidelitate de la el dar nu îi oferi și o viață sexuală.

Salut.

| DeeaMarry a răspuns:

Foarte corect!
Si-a dat seama prea tarziu.

| ania a răspuns:

Dacă se întoarce si îți spune că se gandește la o relaței pe termen lung, la casatorie în viitor și e de acord să nu aveți relații intime până atunci, îi mai poți da o șansă.

| CrazySoursD a răspuns:

Daca i-ai spus si motivele si i-ai reprosat ce fel de om ratat e, da!

| Annonymus0000 a răspuns:

Da. Eu cred ca vroia doar sex de la tine si cum nu a reusit a plecat de langa tine. Acum probabil crede ca daca ai 16 ani poate...

| swagMeOutBitch a răspuns:

Foarte corect, dragutawinkingbv

| crissyyo a răspuns:

Eu cred ca da. e evident ca s-a intors nu din motive sentimentalebatting eyelashes s-a intors tot din aceeasi cauza si pentru care l-ai lasat... vroia aceeasi chestie acum stiind ca esti mai mare! bine ai facut ca l-ai refuzat, nu te merita fii sigura! :* nu te indoi de astawinking Bafta! >big grin

| AntiHrist a răspuns:

Eu zic ca daca ai o varsta de ex 16 ani nu ar fi rau dar sa stii sa ai o relatie indelungata cu acel baiat si sa ai destula incredere e ceva normal... daca nu ai fost destul de increzatoare atunci incearca dai o sansa nu acum stai 1 an vezi daca merita daca te iubeste petru ce-a ce esti

| MariaChrii a răspuns:

Da din pct meu de vedere fiind baiat o pers care vrea doar beneficii naturale (sa sp asa) de la o pers fie fata sau baiat dar de cele mai multe ori de la fete nu merita o relatie serioasa si nu merita sa investesti sentimentebig grin

| erema a răspuns:

Sigur că da, nu îţi mai fă griji. Te admir pentru decizie!happy

| blondablonda a răspuns:

Da,ai procedat foarte bine.El de la tine vroia altceva, asa ca nu are rost.