Tu sa zic asa, esti la un nivel mediu, altele practicand acest sport inca din copilarie.
E fix treaba ta, daca el te va respecta in continuare este de admirat (tipul), depinde de relatia voastra, de cat de serioasa este.
Eu n-am nimic impotriva sexului oral, dar unele dintre noi(fetele) o fac fara sa gandeasca ca poate avea consecinte.
Pai daca nu ai specificat de cat timp sunteti impreuna, de unde vrei sa stim noi?
E chiar foarte devreme, dar vad ca se practica "moda" asta printre pustoaicele de varsta ta.
Eu consider ca sexul oral se face atunci cand ai o relatie lunga, serioasa, bazata pe incredere, iubire, nu mistocareala d-asta de relatii de 2-3 saptamani/o luna, iar la varsta ta sa zicem ca e cam exclus sa ai relatii foarte serioase.
Si acum ca fapta a fost comisa, crezi ca mai are vreo importanta ce zicem noi? Fii sigura ca prietenul tau deja a imprastiat vestea pe la prietenii lui sau o sa o faca in curand.
O hoooooo daca e so luam asa inca stay bine ( plss sa nu te razi ) eu pe clasa a 4 am mers la una sa facem un proiect si ne-am apucat de sex deci nu-ti fa grijj
ioneionee1 întreabă: