| chrysstinutza a întrebat:

Am 16 ani si acum cateva saptamani i-am facut iubitului sex oral. E prea devreme?

Răspuns Câştigător
| dorutza_9395 a răspuns:

Tu sa zic asa, esti la un nivel mediu, altele practicand acest sport inca din copilariehee hee.
E fix treaba ta, daca el te va respecta in continuare este de admirat (tipul), depinde de relatia voastra, de cat de serioasa este.
Eu n-am nimic impotriva sexului oral, dar unele dintre noi(fetele) o fac fara sa gandeasca ca poate avea consecintehappy.

9 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Pai daca nu ai specificat de cat timp sunteti impreuna, de unde vrei sa stim noi?

| Narcis2007 a răspuns:

Puteai sa mai astepti...

| Sapphire a răspuns:

E chiar foarte devreme, dar vad ca se practica "moda" asta printre pustoaicele de varsta ta.
Eu consider ca sexul oral se face atunci cand ai o relatie lunga, serioasa, bazata pe incredere, iubire, nu mistocareala d-asta de relatii de 2-3 saptamani/o luna, iar la varsta ta sa zicem ca e cam exclus sa ai relatii foarte serioase.
Si acum ca fapta a fost comisa, crezi ca mai are vreo importanta ce zicem noi? Fii sigura ca prietenul tau deja a imprastiat vestea pe la prietenii lui sau o sa o faca in curand.

| gossip a răspuns:

Nu-ti fa griji (doar nu te ride) eu in clasa 5 o faceam

| yonutz_1730 a răspuns:

O hoooooo daca e so luam asa inca stay bine ( plss sa nu te razi ) eu pe clasa a 4 am mers la una sa facem un proiect si ne-am apucat de sex tongue deci nu-ti fa grijjwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctul meu de vedere...sexul oral si cel anal sunt niste prostii, niste placeri ale iubitului! Nu esti obligata sa faci daca nu vrei...si oricum la 16 ani e destul de devreme pentru sexblushingbig grin dar oricum cel mai important e sa te protejezi!:X

| Razvan a răspuns:

Şi ce notă ai luat la oral?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e prea devreme trebuia sa intrebi inainte sa o faciwinking Acum e un fapt