| Simo` a întrebat:

Am 16 ani si acum cateva zile mi-am inceput viata sexuala. Prietenul meu mi-a demonstrat de multe ori ca ma iubeste, dar de cand am facut sex nu prea imi mai spune ca ma iubeste, nu prea imi mai raspunde la telefon, e rece si abia vorbeste cu mine, imi spune pe nume, desi inainte imi spunea miaunel sad Ce sa fac? Cand incerc sa il sun imi apare timp de 2-3 ore: utilizator ocupatsad cu cine poate vorbi asa mult timp? Cand il intreb cu cine a vorbit imi spune ca nu mai conteaza si ma intreaba cand ne mai intalnim sa facem sex, il iubesc enorm! Ce sa fac?! Mi-a propus sa ii fac oral, dar i-am spus ca nu, vi se pare normal?

Răspuns Câştigător
| andreea7520 a răspuns:

E foarte dificil, îmi imaginez că treci prin nişte momente îngrozitoare! Draga mea, e clar că te foloseşte, îmi pare rău că trebuie să-ţi spunem toţi asta, dar acesta e adevărul, dacă te-ar iubi sigur nu ţi-ar face aşa ceva, e clar că îşi bate joc de tine, ar trebui să vorbeşti cu el, să-i spui că vrei să vă despărţiţi, că nu se mai poate, că e mai distant, ştii tu ce să îi spui! Aţi făcut sex, asta e! Faptul e deja consumat şi nu mai ai ce face, viaţa merge înainte şi e frumoasă deşi mai are şi faze de genu happy Nu e vina ta, dacă zici că înainte să faceţi sex totul era perfect normal e clar că după ce aţi făcut-o el a început să se întâlnească cu altcineva, sau poate a vrut doar să facă sex cu tine, probabil şi de aia vorbea aşa frumos înainte, îmi pare sincer rău, dar trebuie să fi puternică că să treci peste toate astea. Să îl suni, nu ar fi prea ok dacă v-aţi vedea şi i-ai spune asta, deoarece se pot întâmpla doamne fereşte şi alte chestii, cine ştie de ce mai e în stare sad! Ar trebui să-ţi cauţi şi tu pe altcineva, probabil o să existe o persoana care să te iubească din suflet, care nu va fi în stare niciodată să-ţi facă aşa ceva, care te va aprecia şi probabil te va şi ajuta şi să îl uiţi pe individul ăsta!

23 răspunsuri:
| JoJo a răspuns:

Nu trebuia sa faci asta... exact asta astepta el de la tine, mult nu o sa mai stea cu tinewinking

kratos
| kratos a răspuns:

Din ce zici aici pentru el esti doar un "obiect sexual". Incearca sa-i zici lui asta si vezi cum se comporta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti se pare normal sa iti spuna ca nu conteaza cu cine a vorbit la telefon si sa vrea sa se intalneasca cu tine doar pentru sex? Si-a atins scopul.si acum isi arata arama pe fata.

| julieta a răspuns:

Cat timp aveti de relatie? eu cred ca el a vrut doar sa se culce cu tine, cum a obtinut asta incearca sa se distanteze de tine ca sa numai fiti impreuna.si nu mi se pare normal ca la cateva zile de cand ti-ai inceput viata sexuala sa-ti propuna sa-i faci sex oral. te foloseste doar pentru placerile lui sexuale, de iubit nu cred

| Zâmbărici a răspuns:

Oof ce situatiestraight facesad. Incearca sa vorbesti cu el si daca vezi ca se comporta tot la fel nu te mai lasa asa usorstraight face. Inseamna ca vrea doar sex si atat de iubire nu ii mai pasa.Nu este normal lucrul acesta!

bye bye si bafta!

| Ionutzsa a răspuns:

Eu zic ca stat cu tine pentru sex si e pacat ca sunt multi tipi de genul asta pe lumea asta.
Cea mai buna prietena a mea a patit la fel, dupa cateva zile dupa incident el i-a zis ca vrea sa se desparta de ea, insa ea nu vroia si s-a tot tinut de el, cu mesaje, telefoane, pana in momentul cand el a amenintat-o ca v-a spune tuturor cunoscutilor tot felul` de minciuni. A fost distrusa, pentru ca il iubea, eu i-am spus de la inceput ca mi se pare un tip dubios si ca doar urmareste sa se culce cu ea, insa nu m-a ascultat.

P. s : Data viitoare fii atenta ce faci si cu cine faci, nu fa un lucru tampit doar pentru ca un baiat spune ca te v-a parasi sau cine stie ce chestii, pentru ca atunci e clar ca nu te iubeste si nici nu te meritawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El nu te iubeste, esti fraera pentru ca profita de tine pentru sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A primit ce a vrut, se vede ca altceva nu-l mai intereseaza.Se pare ca "demonstratiile" de iubire au avut doar un tzel, acela de a face sex si atat.

| LuS[z] a răspuns:

Era normal sa se intample asta pentru ca a obtinut ce a vrut si acum nu mai prezinti interes pentru el.Ai facut foarte rau ca te-ai culcat cu el.In primul rand nu prea esti destul de matura pentru acest pas(psihic vorbind) iar in al doilea te-ai supus unei transformari bruste tu insati. Spui ca il iubesti enorm dar totusi trebuie sa te gandesti ca esti destul de tanara si ai toata viata inainte si ca el nu e ultimul baiat.Asa ca cel mai bine ar fi sa o termini cu el sa-ti vezi de viata ta si sa-l uiti.Stiu ca nu e usor dar e cea mai buna solutie in cazul tau

| hugo a răspuns:

happyai facut exact ceea ce nu trebuia! Acum suporti consecintele pentru ca nu ai stiut ce ai linga tine!happy...bafta sihappy be happy, viata merge inainte!

| anna01 a răspuns:

Cosmarul oricarei fete... se se culce cu tine si apoi sa-si ia talpasita, iti inteleg durerea, mai ales ca i te-ai daruit. Dupa cat timp i-ai cedat? Poate a fost prea devreme, desi nu exista o reteta precisa pentru a te decide cand sa te culci cu un baiat...Se pare ca nici nu-si mai ascunde adevarata fata de ipocrit seducator si este pe urmele unei noi aventuri.Nu te lasa convinsa sa faci oral in speranta ca-l vei recapata, din pacate, nu cred ca va mai acorda vreo atentie acestei relatii.Macar pastreaza-ti un strop din orgoliu si da-i tu papucii inainte ca el sa te anunte flegmatic-daca o va face-sau sa-l vezi cu alta.Imi pare rau ca sunt atatea prognosticuri negative.

| buburuzaucigasa a răspuns:

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.Cu toate ca tineam foarte mult la el am avut puterea sa pun capat relatiei deoarece ajunsasem s fiu doar un obiect pentru el. Sfatul meu este sa discuti cu el inainte si sa ii supui sa se schimbe sa nu se mai comporte asa cu tine, iar daca nu vrea cel mai bine ar fi sa pui capat.

| dana1986 a răspuns:

Poate a fost o experienta frumoasa dar nu cred ca ar trebui sa mergi mai departe tinand cont de schimbarea lui radicala, iar cu oralul propune-i sa faca si el acelasi lucru in cazu in care vrea sa-ti faca vreun rau poti sa-i platesti cu aceeasi moneda, spune-i ca asa cum vrea sa se simta el bine vrei si tu acelasi lucru.

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Nu, nu mi se pare deloc normal, cred ca se comporta asa cu tine, doar ca sa-ti castige increderea, sa te culci cu el, iar acum ca si-a dus planul pana la capat, vezi si tu cum se comporta!

| gargaritza a răspuns:

Nu e normal... el a obtinut ce a vrut s-a culcat cu tine, daca s-a schimbat asa repede dupa ce ati avut relatii sexuale atunci e clar ca asta a vrut, astea sunt primele semne ca nu te iubeste si a vrut doar sa se culce cu tine. Asta e nu mai poti da timpu inapoi vorbeste cu el determina-l sa iti spuna adevaru si apoi lasa-l pentru ca nu merita.Stiu ca e greu dar el in momentu asta te foloseste, prin faptul ca te suna doar cand vrea sa aveti relatii sexuale.

Bafta si curaj:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrei cred ca a fost greu pana tea avut o data an pat si acum tea lasat mai moale deci ai fost ca un trofeu parerea mea

| godzila a răspuns:

Miaunel, cred ca te evita.Treci peste.

| madalina_8123 a răspuns:

Simo, dupa cum se vede, eu nu as da nici o sansa relatie tale cu respectivul pentru ca, intr-adevar, te-a vrut doar in pat si acum probabil incearca sa faca noi cuceriri. Poate vrea sa-si faca si o "lista". Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa nu te injosesti in fata lui. Ai facut o prostie, da. Insa...incearca sa iesi din asta cu fruntea sus:
1. Nu-l mai cauta tu, lasa-l pe el sa te caute.
2. Daca vrea sa va intalniti, sa-l refuzi de cateva ori. Gasesti tu motive. Apoi... poti accepta o intalnire la un suc pentru a discuta cu el. Sa nu cumva sa-l intrebi "de ce te-ai comportat rece dupa ce am facut sex?" pentru. ca astfel i-ai arata ca tie nu ti-e indiferent comportamentul lui, ci esti f afectata. La intalnirea respectiva ii poti spune ca nu te mai simti atrasa de el, ca dupa ce ati facut sex parca nu mai sunt lucrurile la fel, ca vrei sa te concentrezi mai mult pe scoala decat pe altele etc.
Exista posibilitatea sa te ameninte ca va spune una, alta prietenilor despre tine. Trebuie sa abordezi probleme in asa maniera incat sa nu-l provoci, ci sa-l faci sa intelegi ca nu mai merge.
Nu cred ca ar fi spre binele tau sa ii faci pe plac si sa faci sex oral pentru a se intoarce la tine, pentru ca vei deveni "jucaria" lui si nu va fi vorba de iubire. Ba chiar se va lauda ca face ce vrea cu tine.
Pe viitor sa nu te mai culci cu prietenul pana nu esti sigura ca sentimentele sunt reciproce. Sa stii ca siguranta nu vine din alinturi gen "mieunel" sau din "te iubesc" spus la intamplare. Ai grija de tine si chiar sper sa fie bine!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Dupa ce a obtinut ce a vrut si-a aratat adevarata fata. sfatul meu e sa-i dai papucii si sa-l uiti. cauta-ti pe altcineva care sa-ti merite cu adevarat sentimentele.

| roxy_9087 a răspuns:

A vrut doar sa se culce cu tine.thinking
eu una asa credsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este bine vazut din ce ai scris ca el te foloseste draguto, nu fi prostuta si nu il mai suna.lasa putin timp asa apoi vei vedea, dar cu el nu iesi si nu da doamne sa accepti o partida de sex cu el, te poate lua asa mai. si sa iti vb ca are ceva prlb, ca va fo totul ok nu crede nimic, tipul asta trebuie invatat minte...fii tare si spune-i ca va despartiti, si nu ii lamuri nimic, lasa-l fara cuvinte...Multa bafta.si fii atenta cu urmatorii cavaleri nu te atasa dde ei serios si nu crede ce iti vb.lasa sa vezi ca el te place. apoi vei vedeawinking

| Puffulets ♥ a răspuns:

Ehh, baietiioh go on
E clara treaba. Te foloseste. Eu in locul tau ii dadeam de mult verde.Chiar nu are rost cu asemenea "specimene" care din pacate in ziua de azi sunt peste tothappy. Greu gasesti un baiat care sa tina la tine cum ti si tu. Ce tupeu pe el la faza cu oralu`oh go on. Vai si amar. Doar asta vrea. Sa te... si sa i`o... oh go on. Urat din partea lui. Foarte urat. Dai verde. Nu esti zdreamta nimanui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Deci el inainte iti zicea ca te iubeste iar acum nu-ti mai zice. E clar ca a stat cu tine doar pentru un singur motiv si cred ca stii si uh care e ala. Cel mai bine ar fi sa nu mai faci o perioada sex cu el si sa vezi daca te paraseste, daca te paraseste inseamna ca nu te iubeste daca nu te paraseste te iubeste si doar se intampla ceva cu el.