| diana_3312 a întrebat:

Am 16 ani si am avut relatii sexuale cu un baiat. Dar nu mi-a rupt himenul.Prima data a fost protejat insa a doua oara nu mai retinea daca si-a dat drumul.am luat pastila de a doua zi si dupa 5-6 zile am facut un test de sarcina si a aparut o singura linie. dupa inca vreo 3-4 zile mi-au venit problemele.Mai exista cumva sansa sa raman insarcinata?

4 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Deci... daca ai avut 2 contacte sexuale himenul tau nu mai e intreg. Pastila de a doua zi daca ai luat-o si intr-un timp foarte scurt de la contactul sexual neprotejat si nu ai eliminat-o nu ar trebui sa-ti faci griji. Iar testul de sarcina trebuie facut dupa 21 de zile de la contactul sexual. Un test facut mai devreme este neconcludent. Si o sangerare asemanatoare menstruatiei poate veni si peste sarcina. Asteapta pana trec 21 de zile de la contactul sexual si mai fa un test de sarcina. Si data viitoare protejeaza-te! Pentru ca nu risti doar o sarcina. Sunt foarte multe boli pe care le poti contacta.

| Cryssy a răspuns:

Un test de sarcina se face la 21 de zile dupa contactul sexual...

| sylver69 a răspuns:

Nu mai retinea? in fine nu cred dar pentru siguranta ta mai incearca peste vreo 2 saptamani inca un test

| antonelk a răspuns:

Nu`i adevarat si eu mi-am luat un test de sarcina si scria pe el ca se poate folosi chiar a 2 a zi dupa contacutu sexualwinking