Eh, nu crezi ca e cam de vreme adica ai doar 16, macar asteapta pana termini liceul si ai 18, parerea mea e ca te grabesti si inca nu esti pregatita, trebuie sa iei in calcul ca relatia voastra se poate sfarsi prost si ramai pe drumuri cu un copil...
Uite stiu un caz apropriat in care o tipa a stat 4 ani cu un tip, dupa patru ani s-au casatorit si ea avea 19, iar cand a trecut un an de casnicie ea a divortat de tip si-a ramas cu un copil, ideea e ca cei doi s-au grabit si nu au realizat ce inseamna o relatie pe bune. Faci cum vrei dar nu mori daca mai astepti 2 ani.
Ca sa raspund strict la intrebarea ta..Iti aduni hainele+alte lucruri si iesi pe usa? Insa el poate fi acuzat oricand de rapire, pentru ca tu esti inca minora.Mai asteapta 2 ani inainte sa fugi.
Dacă ai 16 ani împliniţi poţi fugi şi părinţii nu au cum să te ia de la iubitul tău nici cu toată politia. Sora mea a facut asta la 16 ani, acum plânge că şi-a distrus viaţa. Păcat că nu mai interesează pe nimeni acum.
Dar părinti tai au incercat sa o aduca acasa? Si nu au reusit?
Caci eu nu vreau sa ma mai reintorc.
Da, au încercat cu poliţia. Bine înţeles că sor-mea nu a vrut. Şi acum îşi plânge în pumni că şi-a ratat viaţa. Alegerea este la tine, dsr deznodământul va fi întotdeauna nefericit.
Esti minora, parintii tai raspund de tine in fata legi momentan. La 18 ani esti majora.
Mai stai cu parintii, mai tarziu o sa vezi ca asta a fost cea mai buna decizie.
Stiu cine pune întrebarea asta
Cel putin asa cred
Numele tau e cumva Raluca?
Deci... Nu vreau sa te jignesc sau ceva, dar te sfatuiesc. desi sunt de aceeasi varsta aproape ca tine, nu cred ca e ok daca ai pleca la iubitul tau. eu as spune sa rezolvi problemele cu parintii tai. Ei te vor iubi indiferent de ce ar fi, chiar daca ai fi cea mai mare curva sau nu stiu eu cum. ei vor avea un loc in inima lor pentru tine mereu. Chiar daca nu pare asa. crede-ma am experimentat. Iubitul tau poate astepta