| sunnydays a întrebat:

Am 16 ani si imi place de un baiat.de ceva timp, si vreau sa'i atrag atentia, sa'i arat ca il plac, sa'l agat poate. Ce pot sa fac, insa astfel ca sa nu arat stupid in fata lui?Inafara de a'i zambi,vreau ceva cu efect mai rapid.

9 răspunsuri:
| angel_6687 a răspuns:

Fa-i cu ochiul.winking

| veveritza_6920 a răspuns:

In primul rand, fi tu! Trebuie sa te placa asa cum esti, nu sa te dai ceea ce nu esti.incearca sa intri in cercul lui de prieteni, zambeste-i! daca iti zambeste si el, e bine.intereseaza-te sa nu aibe prietena.nu e bine sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea alteia...si nu te comporta ca si cum ai fi disperata.fi relaxata, uneori poate nepasatoare, cu toate ca in sufletul tau e altceva. misterul, e important uneoriwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la el si vb poate da roade incearca macar ca nimeni nu moare

| anonimaa a răspuns:

Da fa-i cu ochiul sau zambeste-i dragastos mai sexy, mergi cat mai sexy si plimba-ti mana prin par (are efect)
bafta pup botoghina16:** (fundita?)

| NDY a răspuns:

Spune-i tot ce ai pe suflet, in kelea dorului...

| madycumada a răspuns:

Cum a spus si veverita fi tu insuti.Priveste in ochi, zambeste mereu, razi, daca poti fa pe misterioasa ca sa ii atragi atentia.Incearca sa intrii in grupul lui de prieteni, stai mai mult timp cu el ca sa poti sa te apropii de el. Daca stii cum sa reactionezi nu o sa dureze multwinkingSucces!:*

| Enaaa a răspuns:

Salut. o sa-ti spun ce am facut eu.Eu am 15 ani, el are 18.De multe ori il vedeam si el ma privea, toti imi spuneau ca el ma priveste ciudat, cu un zimbet pe fata, aproape ascuns. Dar eu mereu negam, avind in vedere ca il placeam. O prietena de'a mea mereu imi spune: asculta'ti inima ta.Lupta pentru ceea ce doresti si nu te lasa!". Fix la asta ma gindeam lunia asta... L'am vazut la scoala, mi-am luat inima in dinti, si m-am apropiat de el, l-am atins pe umar si i'am spus: tine... i-am dat o foita cu e'mailul meu, si m-am dus fara sa privesc inapoi, dar o prietena de'a mea m-a ajuns din urma si mi-a spus ca el zimbea. Speram sa fie ceva bun.deci s-a intamplat. M'am dus acasa, iar peste ceva ore el m-a adaugat pe mess, am inceput a vorbi si a ne cunoaste, mi-a spus ca e ciudat ca ma cunoaste de asa putin timp si ne dam asa bine, si ca acela este un bun semn.Am ramas super fericita, marti iarasi am vorbit pe net, dar la scoala nu l-am vazut, seara mi-a dat numerul mobil, miercuri la un repaus am trecut pe linga el, si ma privea, dar n'am spus nimic.pe urma mi-a trimis un sms : Acum treci pe linga mine si nu'mi vorbesti? xD. am ramas uimita.pentru ca e singurul baiat cu care ma intelegeam asa bine de la inceput.La repausul urmator l'am vazut iarasi, si l-am salutat, iar el tot si a zimbit.joi (ieri) am vorbit ogramada, vreo 2 ore pe sms si vreo 3 ore pe net.azi,tot. Iar cel mai interesant a fost cind el trebuia sa se duca sa se culce si mi-a scris: Ma duc sa dorm, noapte buna bébé( tipa baby). Dar atentie, mereu fii tu! crede'ma.eu am suferit cu acest lucru, si nu vreau sa treci si tu prin asa ceva, sa vezi ce rau te simti cind te certi cu un baiat care iti spune ca nu mereu ai fost tu si ca l'ai mintit. Lupta pentru ceea ce vrei. Daca il placi cu adevarat, de ce nu incerci si vorbeste cu el, zimbeste de fiecare data cind il vezi, asa el va intelege ca il privesti.Incearca sa ai atragi atentia cu lucruri positive, dar nu folosi machiaj in excess, nu vrem sa se sperie happy succese si crede'ma ca daca incerci sa iti asculti inima iti vei da seama ce trebuie sa faci.nu te lasa
pupici

| Bacemi a răspuns:

Ai putea sa te asiguri ca face parte din grupul tau de prieteni. Si profiti de ocaziile cand sunteti impreuna. Incerci sa il provoci la discutii.

| sunnydays explică:

Pai asta e, nu stiu ce subiecte as putea sa discut cu el, avand in vedere ca nu ne cunoastem.