Mai minunat decat sa te lasi dezvirginata de catre sotul tau nu este alt lucru deoarece acest tanar in maxim 2 ani(sotia mea a spus ca am exagerat ca am scris 2 ani) iti va da papuci si atunci ai sa regreti cu multe lacrimi fiecare zi petrecuta alaturi de el, eu zic ca daca te iubeste cu adevarat va avea rabdare cu tine si iti va respecta integritatea, iti sugerez alte preocupari cum ar fi: excaladatul muntilor sporturi energice si ate activitati care sa iti consume energia, o zi buna si multa intelepciune
Cateva cuvinte iti spun: fa ceea ce simti. Nimeni nu.ti poate spune ce sa faci! Te simti in stare? Fa.o! Nu? Atunci roaga.l sa te astepte pana ve fi pregatita, iar daca te iubeste nu se va supara. Atat succes!
Mai scuze ca zic asta dar tu ai cerut. Pai in timpul actului sexual tu trebuie sa ii sugi ( suna cam urat ) penisul la inceput iar apoi vine de la sine nu e neaparat sa stii ce sa faci :-j. Alte informatii nu stiu... Imi pare rau... intra si tu pe niste siteuri (www.redtube.com) sau niste forumuri despre sex. Eu in locul tau nu asi incepe de pe acum eu asi incepe de la 18 ani asta e parerea mea. Sper ca te-am ajutat si eu macar putin. Funda :)
Fii naturală, nici nu ai de unde să știi dacă zici că ești virgină. Dacă nu ești pregătită, nimeni nu te obligă să o faci. Poartă-te cum știi, nu crezi că ar fi urât să fii o falsă?
DAR... mai bine aștepți un an, din câte știu eu el fiind major nu are voie să facă sex cu tine fiind minoră. Plus că până în 17 ani crește riscul de a face cancer de col uterin, a doua cauză de deces la femei din câte știu.
Parerea mea este ca deja ai varsta care ar trebui sa incepi sa o faci...totul ar trebui sa vina de la sine adica sa nu-ti spun eu ce sa ii faci sau ce i-ar placea unui baiat, fa ceea ce simti...dar totusi saruta-l dupa gat si pe ureche
Va multumesc pentru raspunsuri da sa stiti ca implinesc 17 ani peste 2 zile... oricum poate am inteles eu gresit poate nu o sa ma dizvirgineze
Buna.sincer suna tare urat "vrea sa ma dezvirgineze". asta e tot ce intelege el din acel moment special? chiar ar fi cel mai minunat cadou din lume faptul ca el ar vrea sa te dezvirgineze? cred ca tu esti foarte entuziasmata ca e un lucru nou, ceva ce nu ai m-ai facut dar cred ca ai si o retinere.fi 100% sigura ca te iubeste si ca il cunosti foarte bine.nu de alta dar sa nu ai o dezamagire mai tarziu.
Buna. eu zic ca uh ar trebui sa mai ashteptzi. adica esti totusi km mikutza pentru, sex...dar poti face dragoste fara penetrare cu el! o sa fie mult mai interesant iti garantez! Si cred ca daca tu ii oferi lui acest lucru, el cu timpul nu o sa mai fie la fel, j o sa te lasa! asta`i adevarul! pai, dupa km spuneam, cel mai bine lasa`l sa`si faca de cap, dar nu`i da chilotii jos, nici u, nici el. trebuie sa spui:`STOP`, atunci cand e kazul! adica te vei simti bine, j u, jel, dra nu se va int nimic, doar va va apropia si mai mult acest lucru.
bafta multa si ai grija ce faci:*:*:*