| Dudulion a întrebat:

Am 16 ani și iubita mea care are 14 nu știm ce să facem, avut un act sexual, ieri, protejat desigur, la care nu știm ce s-a întâmplat, prezervativul se rupse cred în timpul actului sau nu știu ce s-a întamplat de aparent iubita mea are simptome de gravidă și acum ne este frică să nu fie gravidă pentru că suntem conștienți că ne vom distruge viitorul cu asta, nu știm ce să facem, parinților ne e frică sa le zicem, vă rog ajutați-ne.

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Simptomele alea nu au legatura cu o sarcina.
Daca ai ejaculat in prezervativ si acesta era rupt, desigur ca exista risc de sarcina, asa se intampla daca nu pui corect prezervativul.
O sansa exista, din pacate nu ai ce sa faci decat sa astepti si sa speri ca ai noroc. Pastila de a doua zi nu poate lua, este prea mica si i-ar cauza probleme foarte mari.

Din ceea ce mi-ai spus, tind totusi sa cred ca o sa fie bine. Incercati ca pe viitor sa va asigurati ca puneti prezervativul cum trebuie, fara sa exista zone cu aer, de obicei se rup atunci cand ramane aer in varf. Tine cu 2 degete apasat pe varful acela de la prezervativ cand il pui. Daca ramane aer acolo, e normal sa se rupa

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asa se intampla cand copiii fac lucruri de oameni mari.
Simptomele nu apar imediat.

| Dudulion explică (pentru darrio2007):

Am zis că suntem conștienți de ce am facut

| darrio2007 a răspuns (pentru Dudulion):

Dar tot copii sunteti. Daca erati constienti nu va jucati de-a sexul de acum.
La 14 ani, sunt multe schimbari hormonale in organismul ei.

| Dudulion explică (pentru darrio2007):

Stim, mai ales noj care avem note destul de bunicele, adica mna stiam de asta…

| darrio2007 a răspuns (pentru Dudulion):

Unde vezi tu legatura intre notele bunicele si sex?

| haileewatson a răspuns:

Simptomele de sarcina nu apar la o zi dupa sex. Voi chiar nu invatati nimic la biologie, fratilor?

| dullcat a răspuns (pentru haileewatson):

Probabil raspunsul e nu, altfel ar fi stiut cu ce se mananca sexul.E destul sa arunci o privire oricand la cateva intrebari din categoria de dragoste si sex, ca sa-ti dai seama ca e nevoie urgenta de educatie sexuala in scoli.

| haileewatson a răspuns (pentru dullcat):

Nu e vorba doar de scoli, ci si de educatia de acasa si anturaje.
Pe "vremea mea" nu eram atat de prostanaci.

| dullcat a răspuns (pentru haileewatson):

Tind sa cred ca astfel de cazuri au existat mereu, doar ca inainte nu se afla de la stiri sau de pe internet.Prezenta in online ne face sa vedem cu adevarat problema, pe cand inainte fiecare poate ca auzea de un caz sau doua din propriul oras si atat, deci nici nu se acorda atentie ca fiind ceva grav.

| Robert2526 a răspuns:

Spune exact ce s-a intamplat si cand.

Spre exemplu, pentru a avea o imagine mai buna asupra lucrurilor, avem nevoie sa stim:

Cand a avut ultima menstruatie
Cand s-a intamplat actul sexual
Ai ejaculat?
ce simptome are?

Sarcina sa stii ca nu e o boala, nu are simptomatologie asa ca o boala. Cunosc o groaza de cazuri in care a decurs totul ok pana deja avea burtica mare, nici nu stia ca e insarcinata

| Dudulion explică (pentru Robert2526):

Ultima mestruoatie a avut-o la începult lunii, acult sa îtamplat fix ieri, da, am ejaculat dar în prezervativ, și simptomele greața, îi venea să vomite, dureri mici de cap, dar asta am vorbit cu ea și se simte mai bine

Multumesc mult, dar sper si eu, multumesc si apreciez, dar daca putetu sa ma mai ajutati cu anumite sfaturi

| Juju14girl a răspuns (pentru Robert2526):

Bună! Sunt iubita băiatului de 16 ani am simptome de greata ma doare burta în zona uterului și îmi vine sa vomit. mai am stări de somn și din câte am citit pe net este posibil sa nu mai am menstruație în următoare luna dacă sunt gravida.

| Robert2526 a răspuns (pentru Juju14girl):

Simptomatologia ta nu are legatura cu o posibila sarcina. Da, daca esti insarcinata, urmatoarea menstruatie nu o sa mai apara ( totusi ar putea intarzia, nu te baza pe asta, la 14 ani menstruatia poate sa nu apara si din alte motive).
Eu tind sa cred, cum am mai spus ca puteti sta linistiti de aceasta data, dar totusi, mai multa atentie data viitoare. Daca aveti intrebari, intrebati, eventual inainte sa faceti anumite lucruri pe care apoi sa le regretati.

Mergem le mâna dvs, cmva multumim!

| dullcat a răspuns (pentru Juju14girl):

Buna.Tu si iubitul tau ar trebui sa asteptati pana la 17-18 ani pentru sex, deoarece abia atunci se termina dezvoltarea corpului. Daca totusi sunteti pe mentalitatea de yolo, macar ascultati/urmariti toate videoclipurile de aici daca vreti sa aveti o viata sexuala responsabila. Daca nu, Dumnezeu cu mila.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLejwvuY0eTV2xSIxk5pPfskU9oXoN5BDh

| iulia0514 a răspuns (pentru Juju14girl):

Ai avut un atac de panică atâta tot! Sintomele unei sarcini apar în săptămânile 4/6 de sarcina nu a doua zi! Oricum sfatul meu este să faci un test de sarcina la 21 de zile de la primul contact sexual neprotejat!

| iulia0514 a răspuns (pentru Dudulion):

Un sfat băiețaș data viitoare asigurate ca prezervativu este bine pus și ca e mărimea potrivitawinking

| Robert2526 a răspuns (pentru Dudulion):

Simptomele alea nu au legatura cu o sarcina.
Daca ai ejaculat in prezervativ si acesta era rupt, desigur ca exista risc de sarcina, asa se intampla daca nu pui corect prezervativul.
O sansa exista, din pacate nu ai ce sa faci decat sa astepti si sa speri ca ai noroc. Pastila de a doua zi nu poate lua, este prea mica si i-ar cauza probleme foarte mari.

Din ceea ce mi-ai spus, tind totusi sa cred ca o sa fie bine. Incercati ca pe viitor sa va asigurati ca puneti prezervativul cum trebuie, fara sa exista zone cu aer, de obicei se rup atunci cand ramane aer in varf. Tine cu 2 degete apasat pe varful acela de la prezervativ cand il pui. Daca ramane aer acolo, e normal sa se rupa

| Sistemulxxl a răspuns:

Ieri ati pus-o si azi e gravida! Interesant.

| kuniskunis a răspuns:

Nu vad raul in asta, 3 alocatii.