anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala. Credeti ca peste cativa ani sunt sanse mari sa fac cancer de col uterin?

9 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Dece te-ai grabit sa nu mai fi fata?! Trebuia, pentru mai multa siguranta, sa faci vaccinul inainte de deflorare! Dar poti continua si acum, doar cu Petting, si reduci mult din risc! Daca el nu intelege si nu accepta, mai exista si solutia: "Eject" si next! Daca tot te-a inceput, si nu ai fost santajata cu nimic, si pretinde ca tine la tine, sau chiar "te iubeste" te accepta si asa, daca nu, e clar!

| DeeaMarry a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun asta, dar da, sansele cresc considerabil in cazul fetelor ce isi incep viata sexuala inainte de a implini 17 ani si jumatate.

| Purec a răspuns:

Acuma depinde si de tine. Sansele nu cresc chair atat de mult, dar faptul ca ti-ai inceput viata sexuala iti da unele responsabilitati. Un control ginecologic este absolut necesar. Dar daca nu ai de gand sa schimbi partenerul foarte des, nu este problema

| FreeLife a răspuns:

Sunt singurul care crede ca intrebarea asta este absolut idi***a, nu nu sunt sanse... daca uni oameni ar si gandi...

| kira2 a răspuns (pentru FreeLife):

Am citit un articol in care zicea ca fetele care isi incep viata sexuala mai devreme d 20 de ani sunt predispuse cancerului de col uterin. Iar prin "daca unii oameni ar gandi" te asigur ca gandesc straight face si chiar nu inteleg ce este atat de idiot in intrebare

| dddddadada a răspuns:

Da.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Acum e "târziu" să-ţi pui întrebarea asta, sigur că "riscul" este mai mare în cazul începerii vieţii sexuale la vârste "fragede" - dar nu este "singura" condiţie...

Important este să NU exagerezi cu "practicarea" sexului şi să o faci "protejat" - folosiţi NEAPĂRAT prezervativul!

Apoi, după începerea vieţii sexuale este INDICAT să mergi la control ginecologic MĂCAR o dată pe an, nu doar când ai "probleme" - se face control "preventiv"!

| Azµre a răspuns:

Numai mințiși fata. Dacă te oprești și nu o ții într-o fericire cu sexul nu o să ai nici pe dracu, cu condiția să folosești prezervativul!
Cancerul de col uterin este determinat de către bts-uri în majoritatea cazurilor. Cum voi la 16 ani sunteți tâmpiți și nu foloșiți prezervative riscul este mai mare.
Deci și prin urmare protejeazăte faptul este consumat.

| Anticarul a răspuns:

Nu. Nu ai sanse mai mare ca oricare altul. Nu are vreo relevanta ca ai 16 si ai inceput viata sexualahappy