| unicornlady a întrebat:

Am 16 ani si nu mai sunt virgina. Doctorul i-a recomandat mamei mele sa fac o vizita la ginecolog. Saptamana viitoare merg dar nu vreau ca maicamea sa stie. Doctorul are voie sa-i spuna? Maicamea are voie sa intre cu mine?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, medicul are voie sa-i spuna. Mama ta poate solicita sa fie prezenta, dar cei mai multi medici nu accepta. Insa va fi informata absolut despre orice chestie aflata in timpul consultatiei.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, mama ta ARE voie să intre cu tine în cabinet!

Iar dacă îl întreabă pe medic ( explicit ) dacă mai eşti virgină, acesta este OBLIGAT să-i spună adevărul!

La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).

Toate cele bune.

| h3r a răspuns:

Ai făcut-o pe mămica mândră! Să vezi ce reacție va avea de față cu nenea doctor.
Apropo, copiii primesc bomboane. O să-ți treacă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Succes! o sa ai nevoie.

| Sticket a răspuns:

E o singura solutie sa nu fii alungata de acasa:spaga

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Da din pacate are voie ca daca n-ar avea pentru ce ar mai merge cu tine acolo ca tu oricum stii daca esti sau daca nu...Nu intra cu tine dar cu siguranta ii va spune.Dar sa speram ca vei gasi o explicatie(o minciuna in cel mai rau caz) Iti urez Bafta!happy:*

| unicornlady explică:

Adevarul e ca am facut-o din iubire, sunt impreuna cu prietenul meu de 2 ani si eu m-am simtit pregatita doar ca maicamea are ideea ca pana la 18 ani nu pot face nimic...

| Cristiann25 a răspuns (pentru unicornlady):

Excelenta parerea mamei tale si eu sunt tot de aceeasi parere.Sa vezi iubire din partea mamei tale!