| AlexReus a întrebat:

Am 16 ani si prietena mea are tot 16. Acum 2 zile mi-a propus sa facem sex dar suntem abia de 3 luni impreuna. Sincer as vrea dar ma gandesc sa o mai las, mi-e frica sa nu se afle sau sa se rupa prezervativul etc. Voi ce ziceti, e ok?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Ia o decizie, dar ia-o repede, ca "sansa" are picioare si fuge repede. Daca nu acum, atunci cand? Dar ia in calcul si riscurile, si bine faci, daca cumva a ramas cu altul si acum vrea sa faca cu tine ca sa te incalte pe tine cu plodul? Totusi, 3 luni ii o diferenta, si cum o sa-ti explice o "prematura" de 6 luni? laughing
Sau ii riscul sa se rupa prezervativul, ei bine, invata cum sa-l folosesti, si atunci este un risc foarte mic sa se rupa.
Toate puse in cumpana, mie la cei 36 de ani ai mei, ca s-ar putea zice ca sunt om matur, imi pare rau ca nu am f... tot ce am prins. Regrete tarzii. laughing
Damn, sunt oare matur sa ma gandesc asa? straight face

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca este real ceea ce spui, atunci trebuie sa intelegi ca aceasta fata nu te-a ales decat sa faci sex cu ea, nu pentru a avea vechime in relatia voastra. Nu o descuraja in alegerea ei!

| Danysan a răspuns:

Mestere daca ea vrea ce mai astepti.Vezi ca le trece chefu repede si dupa ai mare munca sa o detrmini sa faca asta cu tine. Important e sa fi atent si sa o faci mereu cu!

| Iunona a răspuns:

Ciudata fata. Nici nu te gandii sa fie virgina. Daca ai chef de sex si esti pregatit incearca. Dar foloseste prezervativul, fii atent, relaxat si o sa iasa bine. Si chiar daca ai avut un ghinion, ti s-a rupt prezervativul, l-ai uitat, etc exista pastila de dupa... nu exista problema fara rezolvare atata timp cat esti atent si actionezi la timp. happy

| Denisuca21 a răspuns:

Desi esti baiat trebuie sa tii cont de principiile tale si daca tu ti ai propus sa o faci prima data cu fata pe care o iubesti, fa asa! Nu trebuie sa te obligi sa vrei...pt ca nici nu va iesi bine!
De aflat,ati avea cum sa va asigurati ca nu va vede nimeni, nu e imposibil!
Iar cu prezervativul, nu cred ca veti avea probleme, se rup foarte foarte rar!
acum depinde de tine, daca vrei si daca simti!

| Brebeanu_Cornel_1977 a răspuns:

Daca o mai lasi sa astepte o pierzi

| MadaCriss a răspuns:

Paaaai...Vezi tu... Daca nu te simti in stare, atunci mai asteapta. Retine totusi asta; chiar daca vrei nu inseamna ca si poti.

| Angelinamic a răspuns:

Parerea mea este ca nu trebuie sa faci ceva ce este cool sau ce este ok doar pentru ea, trebuie sa va ganditi inainte de toate la sanatatea si viitorul vostru. Eu cred ca inainte de toate trebuie sa fii foarte pregatit si unul din voi trebuie sa aiba putina experienta( asta nu inseamna cu nu puteti incerca ceva) dar nu este bine din prima sa faceti sex.
Inainte de toate e important ca decizia sa iti apartina in totalitate si sa nu iti para rau ca ai facut asta.