Stai linistita, daca esti mai slabuta atuncia este normal sa ai sanii mai mici.Este bin ca ne-ai zis ca te-ai nascut mai repede. Cu asta ne-ai ajutat si pe noi sa te intelegem mai bine. Stai linistita este totul oKSi sa vezi pe can o sa ai 20-30 ani o sa ai sanii minunati, iar celelalte fete de 20-30 ani vor avea sani ca si babele. Si hai sa nu exageram pentru ca nici sanii aceia mari nu sunt frumosi, daca ai avea sanii mari ti s-ar zice vaca. Bafta
E normal sa nu ii ai mari!
Si in mare parte vei 'mostenii' sanii mamei!
Daca ii ai foarte mici e foarte posibil sa nu treci de cupa A prea curand ci doar dupa prima nastere!
Nu are rost sa iti faci probleme, mai este mult pana departe. Nici nu trebuie sa porti sutien, fii linistita. Totusi daca vrei sa faci ceva pentru sanatatea sanilor tai vezi aici: http://www.soothe.ca/articole/articol_58_sani.htm
Stai mă linistita...esti in crestere
E mai bine asa...decat sa ai 10 ani si sa ai niste balcoane cat blocul.
Nu e nimic in neregula cu tine... te vei dezvolta de vei zice ca nu se mai opresc din crestere!
Nu baga in seama toate glumele proaste :* :*
Glumele faqte de colegi tai sunt glume proaste...stau linistita si eu ma aflu intr-o situatie aproape ca ata. in plus yrebuie sa iti placa tie cum arati si sa te simti tu bine in corpul tau! Si in plus ai inca timp sa te dezvolti
Inca esti in crestere mai asteapta sanii sunt dezvoltati complet la 18 ani inca mai ai. asteapta pana atunci si daca tot nu-ti plac puneti implanturi
Iti faci aceleasi probleme ca si cum isi fac baietii nemultumiti de lungimea penisului: parerea mea e ca nu marimea e primordiala, si aici in ambele cazuti (sani fetelor, prea mici/marimea penisului redusa)
Insa tu probabil faci aluzie mai mult la aspectul fizic, care intr-adevar e important pentru felul in care te simti tu in pielea ta, si felul in care esti privita de ceilalti.
Si eu mi-as dori sa am pectoralii ca a lui Silvester Stalone si patratele ca a le lui Uceanu, dar cel putin deocamdata (eu inca mai sper sa ma apropi macar putin de acest ideal) nu este posibil.
Asa suntem noi lasati de la Dumnezeu.
Putem sa imbunatatim aspectul nostru corporal prin ingrijire dar nu sa il modificam.