Ai o problema,cel mai probabil cu stima de sine, daca faci orice femeie din preajma prietenului tau tarfa/curva,sincer.
Calmeaza-te,pune-ti ordine in ganduri si in viata,o sa mai ai suficiente relatii de acum incolo, nu e el nici primul, si nici ultimul din viata ta.Suferi acum pentru ca s-a intamplat recent despartirea,dar in ceva timp o sa treci peste. Daca a cerut o pauza, ceva nu merge in relatia voastra si nu o sa mearga nici cand o sa o reluati. Timpul vindeca si schimba multe aspecte.Cel mai bun lucru pe care ar trebui sa-l faci e sa inveti ceva din experienta asta si sa-ti traiesti viata in continuare.E scurta, macar fa-o frumoasa.
De obicei cand baietii spun ca au nevoie de o pauza mai lunga nu mai au de gand sa se impace cu fata respectiva. Probabil ca ti-a spus asa ca sa nu te raneasca probabil ca inca mai tine la tine dar el este la varsta in care mai vrea si alte "chestii" de la viata. iar tu de ce spui ca nu mai stii ce sa faci cu viata ta? pai mai sunt si altele in viata scoala, familia, prietenii.pentru ei trebuie sa lupti si poate ca vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa te respecte. Chear daca acum te gandesti ca nici nu.i vb de asa ceva ai sa vezi ca asta se va intampla. Viata merge inainte iar asta nu e cel mai rau lucru din viata.asa ca.fi pregatita de altele mai rele. Bafta
Du-te si vorbeste cu el face to face si spune-i tot ce crezi, tot ce simti. fii tare1 daca nu atunci e pierderea lui. nu merita pe cineva care sa-l iubeasca asa sincer cum o faci tu. bafta! funda? :*
Sincer imi pare rau pentru tine dar nu sunt eu in masura sa-ti dau sfaturi in legatura cu asta
iti urez tot binele din lume succes cu tipu
Daca pentru tine toate fetele sunt tarfe, cred ca si tu esti. Tu ai spus, ai 16 ani. Du-te si invata si mai lasa baietii...
Am trecut si eu prin asta de curand; si cand zic curand, ma refer chiar la azi...nu cred ca o s conteze daca iti zic ca sunt doar cu un an mai mare ca tine ...nu o s te simti mai bine daca vorbesti cu el si ii spui ce simti, fii sigura! asta am facut si eu si am gresit! fii indiferenta, asta o s il doar mai tare decat orice vorba!
Ajutati-ma si pe mine va rog numai ca la mine invers fata pe mine mo lepadat m-am intilnit un an Si 6 luni si ma lepadat ce sa fac sa ajunga sa simte ce a pierdut