Nu e ma prea mica, ce ai, 1 an si 10 luni diferenta... Sunt "cupluri" in care fata are 23 si mosul 57, si aia nu mai comenteaza nimic
Cat despre relatie, daca ai prins sentimente pentru ea nu cred ca vr sa te desparti de ea.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca fata e cu mult mai scunda decat tine si de aia spui ca e si prea "mica"
Mersi,m-ai ajutat mult mie imi era frica ca e o difrenta mica intre noi, dar faza e ca daca cumva o sa dureze mult ea la un moment dat o sa aiba 16 si au 18 si o sa fim vorbiti de lume.Ms oricum si app aveai dreptate ea este mica de inaltime gen eu am 1.72 si ea 1.60 sau cv de genu
Eu zic s o lasi asa ca o s o dezamagesti desi nu ca e prea mica, amandoi sunteti prea mici penteu o relatie serioasa, sa zic asa...
astea s relatiile varstei, adolescentei.e ok
Ms de sfat, dar tot nu ai raspuns la intrebare, este mare diferneta de varsta dintre noi? gen cand ea o sa aiba 16 eu o sa am 18 si ca sa fim vorbiti de lume
Nu este deloc o diferenta mare de varsta mai ales daca incepi amandoi sa aveti sentimente. Mergeti mai departe si va urez sa fie totul bine si sa intelegeti.
George0197 întreabă: