| Ruxiii21 a întrebat:

Am 16 ani si sunt cu un baiat impreuna de 2 ani. Si simt eu ca vrea mai mult nu doar sa ma sarute. El nu mi-o cere. Ce sa fac sa imi incep viata sexuala sau sa mai astept?

Răspuns Câştigător
| Romiiii a răspuns:

Nu iti recomand sa incepi viata sexuala de la varsta asta. Poti sa mai astepti 1-2 chiar 3 ani. Si vreau sa mai zic ca e dragut din partea lui ca nu te forteaza si ca nu iti zice, poate dupa aia o sa il crezi un badaran si nu vrea sa riste pentru ca te iubeste. BUNA ALEGERE! BAFTA!

Sper ca te-am ajutat!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Varsta minima la care o fata isi poate incepe viata sexuala, din punct de vedere medical, este 17 ani si jumatate. Deci nici macar nu se pune problema decomadata si nici nu ar trebui sa te gandesti la asa ceva

| darrio2007 a răspuns:

Asa da baiat.Bravo lui.Asteapta pentru atunci cand tu vei fi pregatita.

Răspuns utilizator avertizat
| Trynda a răspuns:

Invata acolo lasa prostiile.

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti foarte bine la ceea ce iti doresti tu cu adevarat, este un pas important pentru tine daca tu chiar iti doresti sa faci dragoste cu iubitul tau nu te retine nimeni la varsta de 16 ani deja poti sa fi responsabila de faptele tale, dar daca nu esti sigura ca vrei sa faci pasul acesta discuta cu prietenul tau spune-i ca nu esti inca pregatita ca mai vrei sa astepti si daca te iubeste cu adevarat te va astepta in continuare pana vei simti si tu ca iti doresti sa faci dragoste, nu trebuie sa o faci din obligatie pentru ca simti ca el vrea asta, ideea e ca trebuie sa simtit amandoi ca va doriti asta nu doar el tu esti aia importanta aici deci gandeste-te bine, nu ai nevoie de sfaturi fa dor ceea ce simti cu adevarat

| alexandra932323 a răspuns:

Faci o data, daca iti place continui. daca nu ii spui ca inca nu esti pregatita!

| Wolfsz a răspuns:

Dacă TU simți asta, înseamnă că tu ești cea care nu se mulțumește cu atât. Ești sigură că el vrea mai mult, sau impresia ta e doar un ecou a ce îți dorești tu?
Dacă pui întrebări pe site-uri despre cum și când ar trebui să îți începi viața sexuală, e clar că nu ești pregătită nicidecum pentru asta. Fă-o atunci când vei simți că nu ai nevoie de aprobarea sau de consolarea altcuiva, ci asta e sigur ceea ce vrei, cerebral și sufletesc.

| InstinctKDZ a răspuns:

Buna ruxii depinde de cat de mare e dorinta asta de ati incepe de pe acum viata sexuala si oricum ii dau dreptate lui Wolfsz Daca tu simti asta inseamna ca tu esti cea care nu te multumesti doar cu atat. O sa reactioneze el cand o sa vrea mai mult stai linistita.Bafta.

| NanaForever a răspuns:

Daca te simti pregatita si baiatul iti arata ca tine la tine, pot sa ii oferi mai mult, dar fii sigura pe tine pentru ca mai tarziu poate vei regreta ai tot timpul la dispozitie.:*