Hei! Te place, zic eu ca incepe sa te placa daca se comporta cum zici tu! Poate are si zile bune si zile rele! O sa fie ceva, doar sa o iei mai usor! Bafta
Din cate am inteles eu cred ca voi aveti mai mult o relatie " frateasca ". Dar ai putea sa o inviti in oras doar voi doi si dupa comportamentul ei o sa-ti dai seama daca ar vrea sa fiti mai mult de cat amici. Bafta
La 16 ani e ceva normal sa fi asa, vrei un sfat, o inviti in oras, mai iesiti la un suc dupa scoala, si fi tu insuti. Fata te place. Bafta cu fata.
Sa stii ca si eu trec printr-o situatie asemanatoare.Am zis ca n-o sa ma mai indragostesc niciodata si de vreo 2 saptamani cineva mi-a pus capac. Daca vrei sa discutam mai multe trimite-mi id-ul tau pe privat!
Multa vorbaraie si multe pretentii de la altii...Intre urechi ai un buton mare care trebuie folosit. Daca nu-l ai, inseamna ca ai ghinion, si ...atat.
Ia sa-mi spui tia acordat cindva atentia, ai observat ceva neobisnuit ceti facea ea
Se numeste pubertate chill man, te place, si fie vorba intre noi, decat sa aveti o relatie, ceea ce ai istorisit tu mai sus reprezinta mult mai mult decat o relatie. reprezinta frumusetea varstei. "iubiti-va" asa, e cel mai bine... numai bine
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
M-a intrebat cineva daca se comporta diferit sau daca imi acorda atentie. Sincer, cand iesim cu gasca stam mereu impreuna, adica numai cu ea vorbesc.
Pana la urma o sa ies cu ea, multumesc pentru sfaturi, sunteti cei mai tari!