In acest caz, este clar ca este vorba de o masturbare excesiva!
Masturbarea normala este 1-2 ori pe saptamana, tu de cate ori te masturbezi?
Pfu sa fiu sincer in fiecare zii făceam
De 2 3 ori in fiecare zii, și mereu intra in stare de erectie numai că era 70% și era moale nu era tare. Și acum este așa am 2 zile de când m-am oprit din masturbare si acum aștept până îmi revin.
Prima oara am crezut că am disfuncție erectila dar nu cred că este cazul la mine fiindcă încă am erectie chiar daca nu este așa tare și completa numai câteodată este cum trebuie
De 2-3 ori in fiecare zi este deja excesiv.
Ti-am explicat 1-2 ori pe SAPTAMANA daca vrei sa nu ajungi un obsedat onanist, fara erectii normale iar in viitor, cu probleme mari erectile cand vei avea sex cu fetele, asta daca vei putea sa mai ai erectii...
Deci daca ma opresc o sa fie totul bine corect?
A si inca o intrebare cum imi dau seama daca e prea tarziu? Eu am luat initiativa de a ma opri si chiar asta am sa fac pentru mult timp. Daca ma opresc o sa mi revin? Nu este prea tarziu nu?
Da, sigur ca iti vei revenii...totul revine la normal in 6-12 luni daca vei face nuami ce trebuie de acum inainte.
A ok mulțumesc pentru ajutor și va urez o zii bună. Am uitat sa precizez că mă masturbam așa de mult de ceva timp acum aștept cum ați spus dumneavoastră 6-12 luni și în caz că nu mi revin am sa apelez la ajutor profesional
Si cum adica numai ce trebuie 0 masturbare corect?
Acum o poti face 1-2 ori pe saptmana si incet incet iti vei revenii.
Cum sari calul si urci la mai multe masturbari, cum ti se va prelungii perioada de "vindecare"
Ma.masturbez de la varsta de 9 ani - nu aveam sperma cand am inceput - si foarte foarte rar o fac doar o dara pe zi. De obicei de doua, sau mai multe ori.
Si noaptea o am.ca betonul sau daca vad o tipa buna.
Mergi la medic
Să știi că chiar nu e bine sa te masturbezi așa suntem amândoi obsedați eu am luat inițiativa să mă opresc acum mă focusez pe sport mai mult și la dieta mea, prin urmare am observat că mi au revenit erecțiile și sunt iar tari și cum trebuie. Cred că am avut și ceva pe fond mintal dar mi am revenit ușor pe calea cea bună ți-aș recomanda și ție fără răutate sa te oprești
Dar daca nu mi-o fac macar de 2 ori pe zi, imi curg balele dupa toate tipele sexy pe care le vad... si iminsta capul doar la sex
Tind sa precizez ca am avut contact sexual pana acum, si mi-a venit in cap din pura coincidenta in timp ce stateam in pat. Tot aceeasi problema am avutm, erectie 60 70% si a murit in timpul actului.
Am uitat sa precizez că erau momente când mă masturbam și aveam erecția 100% dar rar. Dar la scurt timp scădea la 70% ( nu prea sunt sigur daca rămânea 100% sau scădea pentru că până acum nu prea băgăm eu de seamă atâta timp cât puteam să mă masturbez ) In rest alte probleme nu am numai acestea erecțiile dimineața nu sunt și erecția este de 70% și nu este tare.
Remusopen întreabă: