Intr-adevar ai motiv sa-ti faci griji; nu de comportamentul prietenei tale (care iti va fi loiala), ci de al lui - care nu a promis nimic.
Cel mai bine e sa te duci cu ea o data sa il cunosti. Va fi dureros, poate, sa-l vezi & stuff, dar este mai bine decat sa stai ca pe ace 2 saptamani, si in acelasi timp ii dai si de inteles ca existi si ea nu este disponibila sa fie la cheremul lui. Marcheaza-ti teritoriul
Doar pentru ca nu a mai avut o prietena in tot acest timp nu inseamna neaparat ca mai are sentimente puternice pentru ea, dar nostalgia o sa il impinga sa o vada. Pentru o luna cat au fost ei impreuna, nu o sa conteze decat cele 4 luni ale voastre. Daca intr-adevar tinea la el atat de mult incat sa fie comparabil cu ce simte pentru tine, ar fi incercat o relatie la distanta.
El va vrea doar sa se distreze in vacanta, si cred ca va flirta cu ea. Dar ea stie ca nu se poate baza pe el pentru ca se reintoarce in Spania. Nu va da cioara din mana pe vrabia de pe gard.
Hei stai linistit.atita timp cat va iubiti multe si aveti si 4 luni sunt sigura ca daca il va revedea. ii vor reinvia sentimente dar nu destul de puternice incat sa te paraseasca.in primul rand ea se gandeste si la ea.renunta la tine tipul pleaca in 2 saptamani.si cu ce ramane.si fara tine. si fara acela.
Stai fara griji. fete nu sunt chiar asa!
Succes!
Am aproape 15 ani si asta e gandirea mea.adica eu nu as renunta.si nici ea n-o va face! Fii optimist.
Pur si simplu asculta`ti inima.
Sti cum e :''Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece.
Daca se intoarce la tine, inseamna ca si el te iubeste''
Numai bine.
Nu te teme.
Daca aveti o relatie stransa, nu se va intampla nimic rau.
Intreaba`te daca o faci fericita, daca tu esti fericit alaturi de ea.
Numai bnie.
In momentul asta vorbeste cu el pe mess si ma vede la web... sa vedem cum o sa decurga; am incredere in ea...