| AmpullenKurr a întrebat:

Am 16 ani, sunt virgin.De fapt am 17 ani fara 2 luni.

Sunt foarte subezvoltat pentru varsta mea, gandesc ca un copil, ma prostesc, nu ma rad pentru ca mustata se lasa asteptata.
La dus, uneori, cand ma gandesc la diverse chestii, orice in afara de sex, ejaculez si in 20 de minute.Cand sunt excitat, si ma masturbez in pat,, ejaculez si in 3 minute.Ma excit repede, chiar si cand citesc unele intrebari mai perverse pe TPU ma excit.Cand sunt la dus, dar stau in cada, adica intins, si nu in picioare, iarasi ejaculez repejor.Nu stiu ce se intampla, e normal? Lamuriti-ma si pe mine, dati-mi niste sfaturi!

Funda, voturi, tot ce se poate!

8 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Pai o fi din cauza nickname`ului daca intelegi ce vreau sa zicwinking

| dreamgirl16 a răspuns:

Dne baietilorstraight facelaughing

| Jαne a răspuns:

Tu vrei sa insinuezi ca ejaculezi fara a te masturba?
wow atunci e o problemă

| RedBullX a răspuns:

Bine ai venit in lumea mea happy
Eu sunt mai rau :3

| 0ffliner a răspuns:

1 Nustiu
2 Nu stiu
3 Nu am asa probleme
4 Cred ca doctorul te va ajuta.

| Coby a răspuns:

Ammm mai,, fratele meu alb" (expresie de la mondeni big grin) ce conteaza in cat timp ejaculezi? Am un prieten supra ponderal care la 17 ani ink nu s`a ras dar are mustata mica si apropo mustata nu are legatura cu viata sexuala asta depinde de organism de exemplu tzigani au par pe spate cum am eu pe cap mentionez sunt cret laughing iar ejacularea cred ca e din cauza inhibitiei daca ejaculezi intr-un timp mai lung la bae, in pat te simti mai ferit de alti oki si stai mai relaxat. A si apropo tu char dai 20 de min doar sa ai parte de,, foc de artifici"? confused

| juvelu111 a răspuns (pentru Coby):

Ce 20 de minute ala viseaza iar place lui sa dea incontinuu 20 de minute.

| AmpullenKurr explică:

Wooowwww,ce am uitat.normal ca ma masturbez lol :))