| Nina95 a întrebat:

Am 16 ani, sunt virgina, nu m-am masturbat niciodata si nici nu am de gand sa o fac, adica nu simt nevoia.
E ceva rau in asta, as putea fi frigida?

Răspuns Câştigător
| roxaa15 a răspuns:

Nu, stai linistita esti perfect normala. Dupa ce vei avea primul contact sexual totul se va schimba, pana atunci traieste-ti adolescenta frumos si nu te mai gandi la frigiditate ca nu e cazu, esti m-ai normala decat multe fete de varsta ta. Pupici

17 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu! Inseamna ca pur si simplu nu esti interesata de asta. Nu e nimic anormal sau in neregula.

| NuamnumesuntANM a răspuns:

Yuhuuuuu! tot asa nina bine ca nu ai facut pana acum ca daca te apuci nu te mai lasibig grin GOOD JOB!

Peace!:d

| Evelyne13 a răspuns:

Stai linistita! nu ai nimic bravo tie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lipsa dorintei sexuale la femei denota frigiditate dar tu inca nu ti-ai inceput viata sexuala si nu ai de unde sti, de sarutat te-ai sarutat cu vreun baiat?

| Nina95 explică (pentru anonim_4396):

Da, au fost saruturi scurte si timide.dar nu m-am sarutat de 3 ani happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nina95):

timide? nu ai probleme

| MissDyDee a răspuns:

Asta stiu!happy...

| Necsoiu_Robert_1990 a răspuns:

Esti perfect normala
doar ai 16 ani esti inca minora

| GheNsS a răspuns:

HAM...serios nicio data nu pot sa zic ca este o problema sau nu, deci sa inteleg ca nu prea ai avut dorinta sa te descoperi, bine sa zicem ca nu este nimic deocamdata.Din cate stiu eu sunt 2 chesti ce se pot intamplat.
1.Primu contact sexual va fi deruntant pentru dine, si nu vei percepe neaparat ca o placere acest act doarece nai simntito niciodata ceace e tris.
2.Nu vei sti vreo diferenta in ce iti place sau nu in viata ta sexuala.
Cand le citesti in momentu asta nu par mari chesti, cand le traiesti e mai nasol. Orcum mult noroc happy

| MissDyDee a răspuns (pentru GheNsS):

De ce gandesti asa eu am avut primul act sexual la 18 ani si pana atunci nu am simtit nevoia si dorinta de nimic si totusi cand am avut primul contact m.am simtit chiar foarte bine..nu trebuie sa fi activa sexual de la o varsta mica din contra cei mai multi ginecologi recomanda inceperea vietii sexuale dupa 18 ani cand esti complet dezvoltata...

| GheNsS a răspuns (pentru MissDyDee):

Depinde de femeie happy Si cu ginecologi zic ei multe... dar degeaba laughing Intr-un fel ai dreptate dar si nu, depinde de tine ca om happy Cred eu tongue

Evident ca depinde de fiecare om in parte eu am facut referire la ea ca nu e activa sexual..in momentul in care va fi nu e ceva batut in cuie ca nu se va simti bine..de regula la primul act sexual nici o femeie nu se simte bine din cauza durerii si a rusinii si asa mai departe...

Desigur depinde cu cine faci dragoste ...ca se poate evita durerile alea cat de cat daca ala nu este un taran si are rabdarewinking
Eu am inceput viata sexuala la 14 ani si am avut virgine vreo 3 4 ....si nu prea au regrete, chiar din contra. happy

Desigur ca depinde cu cine faci dragoste nici eu nu.l regret pe al meulaughing.o ba chiar din potriva day dreaming love struck...

laughing frumos atunci happy :* e bine de stiut ca mai sunt normali pe lumea asta

laughing..multu multulaughing:*

| NicoRobyn a răspuns:

Nu e nimic rau. Eu char as vrea o prietena ca tine