Hello! in 2 luni nu poti cunoaste o persoana.
bineinteles ca iti arata ca tine la tine, sau poate chiar tine, dar multi fac asa pana de culci cu ei, dupa ce se satura si de tine, iti da papucii. Scuza-ma; eu iti zic direct. Din pacate asta e realitatea. Nu toti sunt asa, dar 90 % asa sunt.
PS :eu zic sa mai ai rabdare si daca te mai asteapta inseamna ca tine la tine si nu te "iubeste" ca pe un obiect sexual. Ar trebui sa aveti macar un an impreuna...Chestia asta "cu imi vine sa o fac" este datorita hormonilor.
PPS faci cand simti ca esti pregatita. In primul rand trebuie sa stii cele mai esentiale lucruri legate de "asa zisa" dragoste care de fapt se numeste SEX. [toti baietii o numesc dragoste ca sa credeti voi ca sexul e facut cu sentimente]si in al 2 lea rand, trebuie sa te gandesti si la consecinte; daca el este un baiat responsabil, ai pUTEA avea incredere in el. Totusi, revin la ideea mea. Lasa-l macar un an..
bafta si pupici.
Dacă îţi începi viaţa sexuală la 16 ani riscul să faci cancer de col uterin e mai mare. Eu îţi spun să mai aştepţi 2 luni nu înseamnă nimic. Dacă o să faci pasul asta şi peste o lună vă despărţiţi ai să suferi. Aşteaptă mai mult timp să vezi ce caracter are persoana de lângă tine, dacă ţine la tine cu adevărat, sau eşti o atracţie de moment. Două luni nu spun nimic. Baftă!
Buna .
Acceasi chestie mii se intampla si mie. si eu zic ca nu. daca chiar tine la tine sa te astepte . Succes in continuare!
Pai ar trebui sa vorbiti amandoi si sa hotarati:d trebuie sa fii sigura de ceea ce faci.
AndrewTate7789 întreabă: