Nu da vina pe zodie prietene. e un mare bullshit. Oricum mi se pare de rahat ce faci tu, si pe ea o consider o "panarama". Nu e de stat cu tine, gandeste-te ca asa o sa-ti faca si tie pana la urma.
Hei incercarea nu are moarte asa ca intreab-o si insita daca te refuza bafta
Asteapta o miscare de la ea. Daca ea este apropiata de tine si iti da de inteles ca ar vrea, atunci de ce nu?! Fii doar dragut cu ea, de asta are nevoie acum, restul av venii de la sine, te asigur
Hmmm... daca avea deja prieten dc a mai "stat" cu tine...si apoi "NU NU NU STIU" adica v'ati sarutat si v'ati tinut de mana este evident ca erati de atunci impreuna. Sfat:gaseste alta fata!
Nu stiu ce sa zic.
daca te-a refuzat, nu cred ca e de bine...
dar totusi mai intreab`o odata...
Parerea mea e ca nu are rost sa mai incerci. Tu de ce te-ai dat la ea daca ai vazut ca are prieten? Sunt si alte fete pe lumea asta deci parerea mea e sa cauti o alta fata care sa te placa nu i de ajuns sa o placi tu pe ea sentimentul trebuie sa fie reciproc!
Desi m-a refuzat fara nici un motiv ma caracterizeaza incapatanarea.
. cred ca zotia e de vina (BerBEC) :X O ibesc prea mult si I-am promis ca "o sa fie a mea" :X
Voi nati inteles ea mi-a spus mie ca ii place de mine nu eu iei si nu eram cu nimeni am zis sa ii dau o sansa :-( si s-a schimbat dintr-o data 90 grade :-
EA m-a refuzat. doar pentru ca nu are motiv sa se desparta de prietenul ei(sau nu stie cum sa ii spuna)
dar acum sunt certati
si cred ca am gasit cea mai buna solutie :X
AM INVITATO LA MINE
SI NU NU E O PANARAMA
Maine vine la mine 21:10:2010 Best DAy :X mersi oricum pentru ajutor thereforyou probabil ai o parere proasta pentru ca nu ai inteles si nici eu nu cred ca m-am facut inteles