Incearca sa nu o mai intrebi daca vrea sau nu,daca e pregatita sau nu,pentru ca fetele(mai ales virginele) nu apreciaza deloc asta si daca vei insista nu va dori probabil niciodata.
Incearca mai bine sa o determini pe ea sa vrea sa faca dragoste cu tine dar nu fi nici exagerat,surprinde-o intr-un mod placut,fi romantic,intelegator,arata-i ca o iubesti(bineinteles,daca este asa) si arata-i ca tu nu vrei doar sex.
Daca inca nu vrea nu inseamna ca "te ia peste picior", ci poate nu e pregatita, poate ii e frica sa nu afle parintii sau poate ii e frica de faptul ca tu numai asta urmaresti.
Succes!
Offf...cata ''durere''provoaca abstinenta sexuala! Mai bine iti vezi de treaba decat sa ''fortezi''fata
Buna! Tu doar asta urmaresti de la ea? Poate si din cauza insistentelor tale nu vrea... Asteapta sa fie pregatita nu o fa se regrete sau sa se simta obligata sa faca sex cu tine doar pentru a va despartii... Arata-i ca tii la ea. arata-i ca meriti sa se dezvirgineze.
Pei nu vreau sa o fortez omule. Ma comport foarte frumos cu ea pentru ca e pr mea si pentru. ca e foarte frumoasa, dar pierd si foarte mult timp cu ea.
@ Bebe - Acum lasand deoparte toate formalitatile, raspund cat se poate de sincer in speranta unui sfat bun : Da, urmaresc chestia asta, adica imi doresc foarte mult, dar asta nu inseamna ca e principalul meu scop in viata . Daca de exemplu as face 1 an cu ea si tot in stadiul asta sunt cu ea m'as simtii cel mai prost de pe planeta. Intelegi ideea?
Stai linistit, este de inteles ce vrei tu. Dar inainte de toate ea cati ani are?
Doamne! Deci trebuie sa vrei tu,ce vrea ea nu conteaza nu? Nu mai sta cu ea daca tu o vrei numai pentru sex! A zis ca nu, ce ma vrei mai mult? O ameninti ca te desparti daca nu se culca cu tine, esti can egoist! Dupa 6 luni inca mai puteti astepta...De ce stai degeba? De ce ai incpeut relatia totusi daca nu esti in stare sa astepti pana ce ea este pregatita>In locul ei iti dadeam papucii!
Si eu sunt fata si sa stii ca asta este cel mai urat lucru pe care ti-l poate spune un baiat(parerea mea)cum sa i spui daca nu face sex cu tine te desparti de ea? tu i-ai demonstrat prin vorbele astea ca nu tii la ea deloc si ca pentru tine conteaza doar sexul.si inca ceva.nu ar fi trebuit sa sa pomenesti nimic despre sex.iar cand ramaneati odata singuri sa incerci sa faceti s*x.iar daca te oprea.asta e...o sa iti spuna ea cand este pregatita
Ce idiot esti, tzancule!
Fa in continuare laba ca nu meriti nici sa-i pupi degetele de la picioare.
Nu esti in stare de o relatie si vrei sex.Du-te pe centura daca nu esti barbat sa faci o femeie/fata sa te iubeasca si sa se daruiasca tie din dragoste.
Mai fraiere(fara sup).si pentru o fata e greu sa se gandeasca ca peste o noapte nu mai e fata mare(virgina) ar trebui sa ii arati ca o iubesti sa o iei incet sa va duceti intr-un loc romantic si acolo poate o dizvirginezi nu asa sa o intrebi ca nesimtitu pe strada,, vrei sa faci sex cu mine?'' logik ca saraca fata sa speiat putin ...plus ca o faci sa se simpta prost si obligata... daca ea va crede ac stai numai ca sa o dizvirginezi si ea poate chiar te iubeste.cu adevarat mai asteapta organizeazza ceva frumos si acolo poti trece la aktiune sau daca nu mai ai rabdare.fa-o cu altele fara sa stie ea
(de ce tocmai eu primesc raspunsuri de la fete de 12 ani?) @praluca - 16 @LAGfashion - mi'e frica sa nu astept la nesfarsit @ioana- oarecum iti dau dreptate dar mentionez ca nu ai cum fara sa pomenesti despre sex, doar nu o sa sar pe ea in parc chiar daca suntem singuri in parc
@ I'mPerfect(a)! - te'as injura urat de tot dar nu am s'o fac. Te inteleg ca esti oarecum atinsa la un punct sensibil. Eu aici m-am deschis, am fost cat se poate de sincer. Crede'ma asa gandesc majoritatea numai ca nu recunosc. Nu sunt genul pupincurist sa zic sau sa mint fata cu,,te iubesc,,,, nu pot traii fara tine,,,, in ochii tai vad tot Parisul,,. Oricum merci de comentariul tau, chiar daca ai avut pitici pe creier.
Lasa ca nu am 12 si oricum ce conteaza varsta atata timp cat sunt fata si stiu mai multe despre fete
Crezi ca ma intereseaza injuraturile tale?
Atata timp cat ai expus povestea aici am dreptul sa iti dau un sfat, o replica, indiferent de cum o percepi tu.
Sunt cu 5 ani mai mare ca tine...respecta batranetea si mai ales experienta, pe care tu nu le ai.
Respecta femeile sau mergi pe centura, cum ti-am propus.
HappynewCenusa întreabă: