Ai facut sex neprotejat intr-o zi cu fertilitate destul de mare, asa incat e foarte probabil sa fii insarcinata. Ia-ti un test de sarcina si fa-l din urina de dimineata pentru confirmare.
Numai un test de sarcina iti poate raspunde concret (chiar si ala mai da rateuri cateodata)
sunt sanse mari sa fi ramas insarcinata.
In primul rand dupa contactul sexual de obicei intarzie ciclul
tu insa ai facut si neprotejat deci exista un risc mai mare de a ramane insarcinata mergi la un ginecolog sau daca ti. e rusine fa. ti un test acasa
multa bafta
E posibil. Tinand cont ca au trecut peste 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat, un test de sarcina ar da raspuns corect.
Eeee ce faceti si voi in ziua de azi dc nu va protejati .sunt prea skumpe prezervativele? k pastila de a 2-ua zi m-ai zic da prezervativele e m-ai super neprotejat dar suportati consecintele m-ai tarziu
Pai se poate sa fie o intarziere din cauza stresului sau a dereglarii hormonale si eu am pati la fel ca tine si m-am speriat foarte tare insa a fost doar o intarziere de 4 zile nu uita ca ciclul poate sa intarzie 2 saptamani mai astepta vreo 2 zile daca nu iti vine atunci fa un test de sarcina ca sa fii mai sigura.Succes!
HappynewCenusa întreabă: