anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani. Am devenit disperat, ma ingrijorez aproape din orice si nu am incredere in prietena mea. Am pus prea mult suflet in relatie si nu stiu cum sa fac sa nu mai tin atat de mult la ea. Stiu foarte bine ca prin felul asta se poate ajunge la despartire si nu imi doresc acest lucru. Ea are 16 ani. Simt ca viata imi va fi ruinata daca voi ramane singur.

Suntem de ceva timp impreuna, inainte eram destul de indiferent si puneam alte lucruri pe primul loc. Acum sunt intr-o situatie din care nu mai stiu cum sa ies. Ma gandesc mereu la ea, ca m-ar putea insela sau ca m-ar parasi oricand. Nu mai rezist, vreau sa ies din starea asta.

3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ești disperat. Lasă gelozia, în timp va distruge relația, dacă nu a făcut-o deja! Lasă fata liberă să facă ce vrea! Arată-i că ai încredere în ea. Dacă tu o ții din scurt sau îi pui condiții să fii sigur că te va înșela cu primul care îi iese în cale!

| Thextruexme a răspuns:

Daca o iubesti asa mult trebuie sa ai incedere in ea. Daca nu ai incredere in ea o sa iasa urat.Incercati sa va "construiti" increderea. Noroc

| AndreeaAndreiuț a răspuns:

Eu cred ca cel mai bun lucru ar fi sa discuti cu ea despre aceste lucruri, adica daca sunteti impreuna, ar trebui sa aveti incredere unul in altul si sa puteti vorbi despre orice.
Eu zic sa-i zici : Ca tii foarte mult la ea, ca o iubesti din tot sufletul, dar cateodata te gandesti ca ar putea sa te paraseasca, nu sti de ce. Ea o sa vada, o sa reactioneze, daca o sa-ti zica ca te iubeste si cum ai putut sa te gandesti ca te-ar putea parasi, TE IUBESTE CU ADEVARAT! si daca va zice, bine daca tu nu ai incredere in mine ne despartim Nu tine CHIAR ASA MULT LA TINE. Trebuie sa iti iei piatra asta de pe inima, sa discuti cu ea sa vezi cum sta treaba