| florinmarius2 a întrebat:

Am 17 ani, am fost virgin acum 2 zile,am facut sex cu prietena mea, am apucat sa fac penetrarea dar mi-a murit de 2 ori.
De 2 zile nu mi se mai scoala,inainte dimineata era in erectie si seara automat fara sa ma gandesc la ceva care sa ma excite, insa de 2 zile "Sta fleasca","m-am jucat" putin cu el dar tot nu e in erectie 100% cum era.e ceva grav? sunt foarte deprimat.Tin sa precizez ca m-am gandit mult inainte sa fac chestia asta si chiar in dimineata zilei in care ar fi trebuit sa fac am observat anumite probleme (lipsa erectiei complete) va rog frumos astept un raspuns,imi vine sa mor, imi fac numai filme proaste in cap.

7 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Totul ține de psihic. Nu ai fost pregătit, emoțiile își spun cuvântul!

| Felys a răspuns:

O sa iti revii la normal dupa cateva zile, te-ai autosugestionat si pe moment esti putin distras de evenimentul care a avut loc, dar o sa iti revii, probabil ca ar trebui sa nu mai stai cu gandul numai acolo si sa lasi natura sa iti urmeze cursul

| crack123 a răspuns:

Parerea mea e ca e vorba de un blocaj psihologic, te-ai gandit prea mult la treaba asta si ai clacat, se intampla foarte des, daca nu ma insel 90% din problemele erectile sunt de natura psihologica. Daca nu poti trece peste aceasta teama apeleaza la un psiholog.

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

O sa-ti revii tu, asa ca parerea me e ca ar trebui sa mai inceri sa faci sex sa vezi ce se intampla, daca e tot asa, consulta un medic.

| dishea a răspuns:

E in coma, pune-i o perfuzie.
Stai linistit, o sa-si revina!

| alexviolina a răspuns:

Eu zic ca ar trebui impreuna cu prietena ta sa rezolvi problema. daca ar fi dispusa sa te ajute sa "ridici steagu" roag-o sa te ajute.cred ca ar fi bine

| florinmarius2 explică (pentru alexviolina):

M-am vazut cu ea si i-am spus ca de 2 zile nu s-a mai ridicat,a avut putina grija de mine,a fost mult mai bine, incerc sa gandesc pozitiv si ma amuz pe chestia cu muritu la intrare, nu ma asteptam la asta la primul contact, ci la o erectie prematura, o sa mai incercam sa facem sex, sper sa fie mai bine ma simt mult mai pregatit si mai sigur acum big grin