Si cu prezervativul poate simti la fel de bine placerea, fiind baiat stiu ce zic. Nu te lasa presata de el.
Daca ati ajuns la un comun acord nu e atractie e compromis, obligatie etc tu nu esti atrasa de el stai cu el din compromis, eu spun sasi gasesti un barbat pe care sal placi cu adevarat, un barbat serios nu se ia cu o fata asa mica ca tine, omul a vrut sex asta e scopul apoi fuge la alta tu macar nici nu esti atrasa de el
Ok, exprimarea mea a fost gresita. Atractie exista, altfel nu as fi putut sta cu el 1 an. Am ajuns de multe ori in punctul de preludiu...dar nu am continuat si nu ma preseaza. Avem o comunicare deschisa. vorbim absolut orice, doar si-a exprimat dorinta de a ma dizvirgina ( sa o spun pe romaneste ), fara prezervativ. Ceea ce nu mi se pare ok, pentru mine. Am cerut doar niste sfaturi.
Fi atenta dupa menstra poti face sex neprotejat sau in timpul menstruatiei
Nu ti se pare putin imposibil acest lucru din moment ce in timpul menstruatiei am dureri groaznice si aceasta dureaza 7 -8 zile?
Nu stiam ca ai dureri groaznice atunci, poti lua anticeptionale ca preacutie
Durerile foarte puternice resimtite pe perioada menstruatiei se datoreaza actiunii agresive asupra uterului tau a unor cantitatii mari de PROSTAGLANDINA produsa de organismul tau pentru a facilita eliminarea ENDOMETRULUI. Medicul ginecolog sau farmacista iti pot prescrie in primul caz sau oferi/indica (farmacista) medicamente cu efect antiprostaglandina care iti vor reduce in mod semnificativ durerile. In nici un caz NU poti folosi anticonceptionale asa cum iti indica ageamiul de RAY26TM. Sanatate.
Nu sunt obligata, doar cred ca am ajuns in punctul in care poate ar trebui sa fac acest lucru, dar dupa toate raspunsurile de aici, pentru care va multumesc, am ajuns la concluzia ca ar fi ok si daca mai astept.
Stiu ca administrarea de anticonceptilonale de la o varsta frageda poate avea repercursiuni in viitor.
Daca vei consimti sa intretineti contacte sexuale un sfat bun de urmat ar fi cel de a nu intretine sex in perioada fertila chiar daca baiatul respectiv sustine ca are experienta si ca este capabil sa-si controleze perfect ejacularea. De asemenea ar trebui sa stie la varsta lui, ca este indicat ca intotdeauna dezvirginarea sa se faca doar folosind prezervativul deoarece penetrarea vaginului se produce mult mai lin si din acest motiv se reduce durerea foarte mult fiind de cateva ori mai mica si probabil chiar suportabila fata de o dezvirginare "pe viu". Dezvirginarea de fapt nu se reduce la ceea ce vrea el si anume sa simta o satisfactie : "doreste sa simta"...sau probabil placere?, deoarece mai esti si tu, care dinpotriva "NU doreste sa simta"... DURERE care uneori poate fi atroce, insuportabila. Din acest motiv daca intr-adevar te iubeste va trebui sa inteleaga ca ceea ce reprezinta normalitatea se reduce la sanatatea ta, la evitarea unei sarcini nedorite si din acest motiv folosirea prezervativului devine OBLIGATORIE. Sper sa reusesti sa-l convingi, in caz contrar te-as sfatui sa refuzi sa intretii actul sexual fara o protectie adecvata pana in momentul in care va accepta fara nicio discutie. Multa sanatate.
Deoarece ciclul tau menstrual este NEREGULAT si nu poti determina perioada fertila va trebui ca INTOTDEAUNA sexul sa fie OBLIGATORIU protejat printr-o metoda de protectie cat mai sigura.
Daca il iubesti cu adevarat, si el pe tine, o sa fie ok. Fa-l sa faca ca tine daca vrea. Tu trebuie sa simti, nu sa ajungeti la un compromis ca asta. El trebuie sa te inteleaga. In iubire discutia asta ar fi trebuit sa nu aiba loc.
Indiferent care este perioada in care faceti sex, nu accepta sa faci sex fara sa va protejati.
Cu prezervativ, clar.
Ar trebui să fie singura ta condiție.
Diferența dintre ce îți dorești și ce trebuie să faci e foarte mare. Așa că spune-i că sexul fără prezervativ va rămâne la latitudinea de dorință ceva timp de acum înainte.
Sau puteți s-o faceți și fără. Nu e bătut în cuie că sex neprotejat = copii, dar e bătut în cuie că există riscuri. Dacă vrei să ți le asumi, pentru 3 minute de sex, e alegerea ta. Proastă, aș adăuga.
Automat ca nu imi doresc asta, am abia 17 ani, am un liceu de terminat, am o facultate de facut. Mersi frumos.
Din vina gândirii absolut cretine şi imbecile a unor tipi, care sunt nişte gorile fără creier, sunt o groază de copii care suferă prin orfelinate.
Aşa că te rog, dă măcar tu dovadă de un minim de inteligenţă, dacă eşti capabilă, desigur.
Acum stii si de ce te vrea pe tine. Unu de 25 cu una de 16 ani? Stie ca te poate prostii. Ne vedem peste 9 luni cu o intrebare noua cand ai burta pana la barbie.
Nu se va ajunge acolo. Nu sunt atat de incuiata la creier incat sa nu constientizez ca imi ratez tot in viata, planurile, visele ...aspiratiile. Iti multumesc oricum, si tu si restul m-ati ajutat sa constientizez un lucru : Daca ma iubeste va mai astepta. Mersi inca o data.
Sex da, dar sa nu accepti fara prezervativ! Pana la sarcina e cale lunga, dar boli bantuie destule si sunt sigur ca respectivul are ceva experienta din moment ce a trecut la "prospaturi ".
Si ca sa fiu in ton cu moda de pe site... pe vremea mea nu era asa :-D!
Buna.
Draga mea, decizia este a ta! Este destul ca ii oferi virginitatea ta, trebuie si el sa accepte prezervativul!
Trebuie sa ii zici ca nu accepti fara, pentru ca nu e ok.
God. Ar putea sa raspund cu o injuratura. Nu, doamne fereste. Buna ziua.
Nu stiu ce ai priceput din raspunsul meu!
Ce voiam sa spun, si am crezut ca sint suficient de coerent, sexul neprotejat poate veni la oferta cu virusul hiv care duce in general la deces.
Imi cer scuze. Am inteles. Stiam, dar multumesc.
Nici o problema!
Bafta!
Foloseste prezervativul si citeste-i prietenului tau de pe net Codul Penal din 2009. Legea nr. 286/2009 art 220 privind actul sexual cu un minor.
Bafta.
Poti sa o faci cand esti in perioada de fertilitate scazuta asta ar fi dupa 3 zile de la CM acum depinde cand l ai avut...
Nu am menstruatia regulata.
Ok, cand ai avut ultima data CM?
In clipa aceasta, incepand de pe 3 martie...
Poate doar asta vrea de la tine, pentru o noapte de sex( neprotejat) ramai cu un cadou pe viata, in locul tau nu as risca!
Cel mai important ar fi sa nu ajungi la aceasta practica inai te de casatorie este bine sa il alegem pe Dumnezeu sa ascultam binele.