anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani, am vorbit cu un baiat 2 an si 6 luni.ma asteptat un an jumate.am cedat imi era frica ca daca nu ma culc cu el va pleca la "altele". acum ne-am despartit. mi-e frica am avut incredere si acum regret. mi-e teama de alti baieti.nu-i pot privi in ochi mi-e rusine. mi-e teama. oare va mai fi un baiat cu mine daca nu mai sunt virgina? oare ma va iubi cu adevarat sau doar numai sa se culce cu mine? va rog sa imi raspundeti.multumesc!

Răspuns Câştigător
| Yaguar a răspuns:

Depinde de baiat, sunt baieti carora nu le trebuie nici o relatie le trebuie doar sex si lor le este totuna daca partenera lor e virgina sau nu. Dar sunt baieti pentru care foarte mult conteaza virginitatea, de obicei sunt acei baieti care nu se ghindesc numai la sex dar isi doresc o relatie in care poate fi si un viitor.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stai linistita, barbatul care te va iubi, te va iubi pentru sufletul tau, pentru mintea ta, nu pentru o gaurica virgina sau nevirgina.
Este adevarat ca esti foarte mica si nimeni nu se asteapta ca o fata atat de tanara sa-si fi inceput viata sexuala, asa ca va fi un oarecare soc, dar crede-ma ca poti testa astfel barbatul care te iubeste cu adevarat. Aceluia nu-i va pasa ca ai facut dragoste cu alt barbat, ci ca esti persoana care esti si ca ai ales sa duci o viata normala.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ah,greselile astea se intetesc tot mai des!
In primul rand,nu esti singura.
In al doilea rand,e bine ca ai inteles ce greseala ai facut,te poate ajuta pe viitor.
Ceea ce s-a intamplat nu poti sterge cu buretele,este o realitate si va trebui sa o accepti,in primul rand,tu!
O vor accepta, apoi, si ceilalti.
Va trebui sa devii mult mai circumspecta de acum incolo.De cate ori se va apropia un baiat de tine, vei incerca sa descoperi exact cu ce intentii o face si sa stii cand oferi si ce oferi!
Ai intrat in viata prea devreme, motiv pentru care va trebui sa te adaptezi foarte repede la noul tau statut.Pastreaza-te in aparare si invata sa dai mai putin decat ti se cere,nu mai mult!
Baietii se vor apropia si vor incerca,dar tu vei decide ce ai de facut!
Nimeni n-o sa te arate cu degetul,nu te teme.A trecut timpul in care fetele care-si pierdeau virginitatea in afara casatoriei erau ucise cu pietre, cel putin in Europa!
Ai facut o greseala grava-e adevarat.Dar asta nu trebuie sa te complexeze pentru toata viata!
Cu timpul, vei vedea singura ca lucrurile nu sunt atat de tragice cum iti imaginezi in momentul asta.

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Ai facut o greseala daca te-ai culcat cu el doar pentru ca sa nu te paraseasca.Imi pare rau pentru tine dar este o mare prostie pe care o comit foarte multe fete, deci nu esti singura.Asta trebuie sa o faci cand vrei tu, nu partenerul.Si da, normal ca vor mai fi baieti care sa fie cu tine chiar daca vai doamne nu mai esti virigna.Trebuie doar sa ti-l alegi tu pe cel bun si sa-ti dai seama cine merita si cine profita.Numai bine.Pa,pa!

| Bruneta21dulce a răspuns (pentru PopândăuIRătăcit):

Of doamne mi-e frica oare ce sa fac?

| PopândăuIRătăcit a răspuns (pentru Bruneta21dulce):

De ce ti-e frica si in legatura cu ce ma intrebi ce sa faci? Fii putin mai explicita te rog.

| Bruneta21dulce a răspuns (pentru PopândăuIRătăcit):

Mi-e frica de viitorul meu.nu vreau sa ma marit cu unu si apoi sa se ajunga la scandal ca sunt o c... si mi-e jena nu stiu, uite ce se intampla daca am crezut in el.

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Poti sa stai linistita ca in ziua de azi nimeni nu-ti va spune c*rva daca la 17-18 ani nu mai esti virgina.De cele mai multe ori fetele isi pierd virginitatea de la 12-16 ani.In alte vremuri era ceva dar acum nu prea mai conteaza.Si daca te mariti, te mariti dupa ani in care ai stat cu el nu dupa 5 luni.O sa observi tu daca te merita sau doar profita.Asta depinde de tine de cat de bine iti cauti partenerul.Pa,pa.

| Bruneta21dulce a răspuns:

Scuze de greselile de scriere

| hartie a răspuns:

Http://mitey.me/wkwute
Acest lucru este foarte atractiv