anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17 ani as vrea sa-mi fac pritena dar nu prea gasesc am incercat odata dar nu mi-a reusit daca vreti pot si sa ma descriu am ochi albastri deschisi, parul saten si am 1, 74 inaltime

15 răspunsuri:
| Iulianpatrascuiulimihai a răspuns:

Daca vreti pot si sa ma descriu am ochi albastri deschisi parul saten sunt blond am 1, 74 inaltime

| Flory_9160 a răspuns:

Esti din buzau?

| syjey a răspuns:

Vrei sa-ti faci o prietena si nu gasesti?, toate femeile sa apeleze la tine

| shadovv a răspuns:

Multa bafta omule...

| Diana1d a răspuns:

Sunt o gramada de fete.Iesi si tu, socializeaza.

| missReckless a răspuns:

În loc să te holbezi la monitor, ieşi la agăţat!
succes.
smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du`te la matrimonialeeee. ^-^.

ceau. (:

| Andreeee a răspuns:

Pai,mai iesi si tu prin oras.Si,esti saten sau blond?

| vOdK a răspuns:

Frate eu zic sa ramai singur! ata e la fel ca la insuratoare : prima data nu stii cum sa te insori mai repede, apoi nu stii cum sa divortezi mai repede laughing! mai bine ramai singurwinking si sunt deoseama cu tine, am si eu 1.81, 75 kg brunet, ochi negri, fac sală, insa nu ma dau in vant dupa asta... daca o sa ai prietena nu prea imi poti vb pe mess cu toate ca o sa-i cante aia, nu o sa ai timp prea mult de amici, de chestii personale. am trecut si eu prin asta! Îți zic eu : e risipă si de bani si de timp! baftă multă!

| Iulianpatrascuiulimihai a răspuns:

Pai andreee am parul saten si la fata sunt blond

| bn13kgula a răspuns:

Du-te la sala. cand o sa arati bine nu o sa trebuiasca sa mai cauti tu, o sa te caute ele pe tine smug

| AnaBejenaru a răspuns:

Si ce te lauzi?laughing

| Andreeee a răspuns:

Aa,am priceput acum

| GumitzaXD a răspuns:

MA 17 ani hai ma lasi.Nici nu stii sa scrii si vrei o prietena.Cine crezi ca o sa te ia nici nu cred ca arati cum te-ai descris dar daca ai arata degeaba iei unu frumos da un bou lenes si prost! NU