Este esential sa-i zici, ca doar n-oi fi atat de decazuta sa-ti minti parintii. esti minora, este posibil sa stai inca in casa cu ei, ba chiar sa primesti ajutoare materiale de la ei 9chiar daca te intretii singura si le dai bani pentru toate cheltuielile casei), nu poti sa stai la masa lor si apoi sa-i minti. mama ta trebuie sa stie in prealabil de toate deciziile acestea.
Sfatul meu: nu ridica ziduri intre voi. Mai tarziu, cand vei fi si tu mama, ce frumos va fi sa poti vorbi cu mama ta despre orice problema si sa-i ceri de multe ori sfatul.
Si alta chestiune: cand vei veni cu o problema acasa, cine te ajuta daca nu parintii tai, cum te vor putea ajuta cand, din pricina barierelor contruite de tine, ajungi sa nu le mai poti - sa iti fie rusine - sa le spui ce probleme ai?
Nu are cum sa isi de a seama numai daca te duce la ginecolog, vrea sa te sperie sa nu faci prostii
E mai bine sa-i spui daca ai o relatie asa speciala cu ea. Pentru ca, in eventualitatea unei probleme ginecologice, tot la ea vei apela sa te duca la medic
Trebuie sa vorbesti deschis cu mama ta pentru ca te va asculta si iti va da sfaturi bune pe care nimeni nu ti le va da niciodata.In primul rind ar trebuie sa stii tot ce tine de relatie sexuale ai doar 17 ani nu cred ca stii prea multe pune-i intebari mamei tale pentru ca oricine la virsta ta are mii de intrebari si multi fac greseli fara sa intrebe pe cei care au trecut deja prin asta.nu e nimic rusinos sa vb cu mama ta despre sex, mai rau e sa fii folosita si sa ramii si gravida, atunci e rusine..Plus la asta nu inteleg de ce va grabiti majoritatea sa incepeti cit de repede viata sexuala, mai ginditiva putin, nu-i o joaca treaba asta.
Mama ta este femeie si stie cum arata un corp de fata si unul de tanara femeie.
Nu te desfrna fata ca cea care iti da sfaturi deja are si orale la active si ea stie cum este.Stai tu linistita nu te lua dupa femeile astea maicute ca daca ele nu simt nevoia sa faca sex si restul trebuie sa stea asa dupa cum vor ele.Asa percep ele lumea si e treaba lor.Tu fa ce simti si nici nu-i zi lui maicata ca nu vad ce o intereseaza pe maicata daca esti tu virgina s au nu.Auzi frate ce mai chestier.Singura chestie sa nu ramai gravida la anii tai ca in rest nu vad ce se baga lumea in viata ta intima.Ia sa ii vad si eu pe ei daca iai lua la intrebari ce ar spune. Spune-i lui maicata sa isi vada de tgreaba ca stii tu ce faci si ca daca sta cu grija ca ramai spune-i ca ai tu grija sa nu ramai gravida asa ca sa nusi faca problem.Referitor daca ea isi da seama daca tu tiai gtraso ori nu tot ce se ppoate. Uneori cind faci ceva si esti happy atunci ti se schimba expresia fetei esti altfel.Dar nu stiu daca maicata are asa o experienta sa poata sa isi dea seama de asa ceva.Trebuie sa fii cumva cit de cit expert in observarea oamenilor sa iti dai seama ce si cum.Eu c e as zice ai grija sa nu ramai si dai bataie daca iti place si vrei.Mai naspa este sa nu iti doresti si sa fii asa obligata sau de sila hai sa fac si eu un sex sa nu tipe iar animalul ala la mine. Vrei sa fii asa? Cele care iti dau tie sfaturi sa stai sa nu faci sa faci doar cu sotul tau alea asa fac sex de sila de obligatie fata de sot nu ca lear place.Si e bine sa stii cu ce se maininca sexul asta inainte sa dai peste stiu si eu ce barbat.Sint femei dornice care vor si au barbate care ori nu au cu ce ori fac odata la 3 sau 6 luni sex.Si atunci tu daca stii ai ceva exp o s a stii ce barbat ti se potriveste.Nu hai ai facut sex cu mine gata iama de sotie sau de sot.Nu te lua dupa "babele" de pe aici ca daca ele au ceva mai multi ani decit tine asta nu inseamna ca se si pricep.Fiecare simte diferit si are pofte diferite si asa mai departe.Si noi nu stim cum e sa ai o anume dorinta si ce trebuie sa faci daca nu o avem, deci nu avem de unde stii ce sfaturi sa dam sau daca e bine ceea ce noi spunem. Urmeazati simturile si ai grija cind si cu cine vrei sa faci copii.Bafta
E ideal sa poti sa-i spui, dar eu una nu pot sa o fac- e totusi penibil sa mergi sa-i spui mamei ca nu mai esti virgina! oricum nu are cum sa-si dea seama! daca ai bani sa mergi la ginecolog (fara sa ii ceri ei) nu ii spune!
Daca mama ta e foarte atenta si te cunoaste bine isi poate da seama pentru. ca intre mama si copii se stabileste un fel de legatura spiritula si ar putea avea o presimtire...sau isi mai poate da seama dupa aspectul tau dupa ce o fata nu mai e virgina se schimba puin si fizic si psihic.
Depinde de mama ta cum e dar faci ce vrei cu viata ta daca vrei sa fi respectata stai cuminte daca vrei sa fi o curva dai inainte.
Ideal ar fi sa ai o relatie deschisa cu mama ta. Crede ma ca te poate ajuta foarte mult si te poate indruma sa iei decizii mai bune. Nu iti fie frica.
Nu are cum sa isi dea seama ...asa imi zicea si mie mama )
Dar te sfatuiesc sa incerci o discutie la modul...ce parere ai avea daca.
si vezi atunci cam care sunt reactiile ei.
Eu nu i-am zis mamei mele decat dupa mult timp... uneori ce nu stii nu iti poate face rau. Bine, eu nu i-am spus nu de frica sau ceva...ci pur si simplu consider ca asta e o chestie personala care nu mai implica pe nimeni.
Zilele astea vrei sa nu mai fii virgina? Zici ca ai facut programare undeva, asa te exprimi! Parerea mea este sa nu te lasi influentata de gurile rele! O relatie de prietenic, cu mama ta, ati va aduce multe beneficii! Dupa actul sexual, organismul se modifica destul de vizibil! Deci, nu e foarte greu sa-si dea seama daca esti sau nu, virgina! Plus ca dupa sex, te vei comporta altfel! Cei din jurul tau, vor observa! Sfatul meu, e sa nu mai ai mentalitate de copil rebel!
Cel mai usor e sa fii sincera cu mama ta, sa ai o relatie de prietenie si sa ii spui ce te doare, ca ai vrea sa iti incepi viata sexuala. Sau, daca nu, poti sa ii spui dupa. "Uite mama, mi-am inceput viata sexuala".
e mult mai bine ca un parinte sa stie ce ai facut in aceasta privinta. Te poate ajuta cu sfaturi, te poate ajuta moral.
Parerea mea e ca ar trebui sa-i zici
Mai bine fa-ti curaj si spune-i.Este mai bine sa afle de la tine.Multa bafta!Pa
Ei bine de ce vrei sa nu mai fii virginaa? te sfatuiesc nu faci sex decat cu sotul tau de ce trebuie sa iti incepi viata sexuala de pe acum? de ce nu vrei sa incepi viata sexuala numai cu partenerul tau de viata? un sfat bun nu fa prostia asta este pacat..mama ta nu isi poate da seama decat daca vede rezultatul de la ginecolog.si mama ta are dreptate nu este o distractie a te dezvirgina zic sa nu te desfranezi asa esti tanara ai timp de sex toata viata de ce trebuie sa tio incepi de pe acum? de ce nu vrei sa mai fii virgina? ai impresia ca mama ta iti vrea raul? in fine faci ce vrei eu ti-am spus ce e bine.Mult succes in continuare si ai grija de tine.
Si cine ii garanteaza ca va trai vesnic(si fericita) langa sotul ei?
gandirea asta de ev mediu e absurda!
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: