| Loredana96 a întrebat:

Am 17 ani, el 23.
S-a legat de mine cu un an jumate in urma.Am iesit la inceput de citeva ori cu el, apoi el a plecat in Franta.A stat 5 luni, si cind s-a intors iarasi am iesit cu el, apoi iarasi a plecat pe jumate de an in Franta.Practic un an a fost plecat peste hotare.Dar timp de un imi scria, tinea legatura cu mine.
In aprilie a venit acasa iarasi.Si deja a zis ca poate e momentul sa-i dau o sansa.Si m-am gindit sa-i dau.Totul a fost bine aproape o luna. Pina cind a inceput sa imi spuna ca trebuie sa fac sex cu el, pentru ca el nu poate asa.Si nici la altele nu poate sa se duca.El vrea o relatie normala.Si eu nu am fost de acord sa imi incep viata sexuala.Ne-am despartit.A doua zi s-a cuplat cu o fata de 15 ani, are 15 ani dar e o usuratica, fumeaza si chestii de genu.
Cind am aflat m-a afectat acest lucru, da nu am facut nimic.Si acum el ma suna si imi spune ca eu ma bag intre ei, ca eu ii spun ei numai lucruri urite despre el.Dar eu nu am nici o legatura cu acea fata.Si nu am vorbit cu ea despre el.
Cind ma vede pe drum ma claxoneaza, sau daca e cu vreun prieten se opreste si imi da din ochi, imi spune ca sint buna.
Deci nu ma lasa in pace.E cu alta, dar nici mie nu-mi da pace.Isi bate joc, ma ia in ris.
Eu cum sa ma comport ca sa ma lese odata in pace?
Nu inteleg ce l-a frustat asa mult? Ca nu am vrut sa fac sex cu el?
Si cum o needucata, fara minte a putut sa-i fure inima?

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Tipul asta e un mitocan, nu e nici pe departe un barbat pe care o fata ca tine merita sa-l aiba langa ea. Pur si simplu ignora-l complet, fa-te ca nu exista. La un moment dat se va plictisi, si te va lasa in pace.
Copila aia nu i-a furat inima, i-a furat altceva, daca ma intelegi laughing
N-ai pierdut nimic, stai linistita.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Intregul comportament manifestat fata de tine se datoreaza refuzului tau care se poate sa-l fi luat prin surprindere, iar acum nu poate "intelege" refuzul tau de a face sex cu el si acest lucru il intarata de aceea de cate ori te vede isi reaminteste ca esti cea care ai "indraznit" sa-i spui ca nu-i accepti sa faceti sex.De asemenea il supara faptul ca iti cam bati joc de "calitatile" lui de"cuceritor" de fata cu prietenii din gasca.Ar trebui sa intelegi ca el a aceptato pe acea fata needucata si proasta dintr-un singur motiv si anume ca este posibil ca ea sa-l satisfaca sexual insa te asigur ca in nici un caz nu i-a furat si inima. Pa, pa.

| LoveSleep a răspuns:

Tu ai nevoie disperată de un psiholog, crede-mă.

| Doub a răspuns:

Iar?

| NameHarris a răspuns:

Parca tu mai pusesei intrebarea asta acuma cateva lunilaughing)Sau poate greseschappy

| e1xtz a răspuns:

Fugaaa la medicccc.
Acum un an cand te-am auzit cu povestea asta, am crezut ca ai dat de un golan care profita de naivitatea unei minore.

Acum imi schimb parerea si spun ca ai probleme de tratat.

| ridhimagupta a răspuns:

De cate ori mai pui intrebarea asta? asta e deja a2 a oara