Cu indiferenta, cum altcumva sa te comporti cu el?!
Ai facut foarte bine ca nu ai cazut in capcana lui. Si-a adus aminte de tine pentru ca e frustrat, nu vrea sa accepte ca altul va fi mai barbat decat el si va obtine ceea ce el nu a fost in stare.
Eu nu inteleg ce vreti voi fetele? crezi ca daca unu va face sex cu tine asta garanteaza ceva? omul a avut dreptate are nevoiii daca il iubeai cu adevarat macar erai de acord cu el, tie practic nu isi de el, ca orice babat are nevoi ce ai vrea sa fie asexual sau ce, poate chiar tea iubit si te mai iubeste de aia e gelos, ai o varsta ai 17 ani
Cred că de 2 ani pui aceeași întrebare iar și iar. Nu asculți și nu-ți pasă de sfaturile celor de aici. Tu ești o cauză pierdută. Nu ești decât o unealtă a lui. Toată viața ta se învârte în jurul unui băiețaș care crede că poate avea tot ce vrea.
El te iubește foarte mult, dar când îți propune să faci sex cu el și refuzi, uită de tot și pleacă. Tu chiar nu te prinzi, nu? Nu cred că am văzut în viața ta un om mai încăpățânat ca tine. (mai am multe complimente, dar apar cu steluță dacă le scriu)
Nu vrei să fi cu el, dar nu vrei nici fără el, igorând toți ceilalți băieți pe o rază de 3 km.
N-o să-mi răspunzi, dar te întreb oricum: Tu ce naiba vrei?
Vreau sa fiu cu el, dar el trebuie sa ma astepte.Ca e prea devreme pentru mine.Eu nu vad iubirea lui, spui ca ma iubeste...pai daca ma iubeste dc nu asteapta?
Eram ironic.
De-aia nu așteaptă pentru că nu dă nici 2 bani pe tine.
Nu zic că dacă iubești o fată trebuie s-o aștepți nu știu câți ani. Pur și simplu faptul că tu stai după ea până când are chef să-și înceapă viața sexuală nu dovedește că o iubești.
Dar în cazul tău e diferit. De fiecare dată când v-ați despărțit a fost pe motivul că tu nu vrei să faci sex cu el. Am priceput, are o vârstă și îi tremură în pantaloni când îți deschizi gura, dar el urmărește doar asta.
Iubirea nu se manifestă doar în pat.
Gândește logic: Ia o foaie și scrie toate motivele pentru care vrea să fie cu tine: Inteligentă, sociabilă, frumoasă, virgină. (doar exemple)
Apoi taie-le pe cele care crezi că nu contează pentru el.
Din moment ce vă despărțiți pentru că nu vrei sex, iar când vă împăcați el vrea doar să verifice dacă nu cumva te-ai răzgândit, nu te place pentru cât ești de inteligentă. Fă așa cu toate calităție tale și taie-le pe cele care crezi că nu contează pentru el. Dacă lași sentimentele tale la o parte și începi să gândești te asigur că oricum ai face doar "Frumoasa și virgină" vor rămâne netăiate.
Nu sunt pe principiul că dacă faci sex cu un băiat acesta n-o să mai aibă de ce să stea cu tine. Chestia asta e total absurdă.
Dar în cazul tău, se potrivește perfect. Nu știu dacă realizezi sau nu, dar în momentul în care tu ai decis să îi accepți "ofertele" nu mai ai nimic cu care îl faci să rămână. Tot interesul lui pentru tine va scădea.
Cat vrei sa te astepte?
Loredana96, crede-ma ca prin asta trecut si eu.Am fost cu o fata, dupa care a zis sa facem o pauza(scoala, chestii alea alea, eram in clasa a 8-a, examene) si mi-a promis ca la vara o sa fim din nou impreuna. Faza e urmatoarea, sentimentele se schimba cu timpul, nu chiar pe moment.Si eu astept de la inceputul verii sa fiu cu persoana respectiva, iar acum imi spune ca ma iubeste ca pe un amic.
Mda.uneori viata ne pune fata in fata cu iubiri aparent imposibile,doar ca aici e mai multa nevoie de intelegere,de a fi sau a face ceea ce ce-ti cere iubirea,lucruri in aparenta umile,lucruri ce par in sinea noastra ca ne doboara de pe piedestalul pe care am urcat singuri,fara ca cineva sa ne ateste acel loc. Iubirea nu e ceea ce-ti imaginezi tu ca este,flori-filme -plimbari strangeri de maini si visari asupra unei lumi incandescente.A iubi inseamna mai intai de toate a renunta la tine pentru fericirea lui,a oferi pentru ca el sa zambeasca,a-ti sacrifica linistea aparenta pentru ca el sa sclipeasca, a aduce lumina in ochii intunecati, a oferi fara a cere nimic in schimb.Du-te in calea lui din libertatea ta de a o face si marturiseste-ti dorul si patima fara jumatati de masura. Spune-i cat esti de fericita si cat de mult ii multumesti pentru ca el este fericitul ce a sadit iubirea in sufletul tau. Si cat de recunoscatoare ii esti pentru ca te-a facut sa nutresti sentimente la care si Zeii jinduiesc. Tacerea voastra ori de cate ori v-ati intalnit a fost de ajuns pentru sufletele ce vorbesc o alta limba decat gurile noastre.Ce astepti ca va veni calare sau iti va jura cuma pe Biblie ca-ti va mai gresi,, nu fi copila, pentru ca modul in care ai relatat povestea denota un suflet deosebit si mult intelept.Aici nu e vorba de el,ci doar de iubirea si fericirea ta. Iubind-ul pe el tu esti fericita,ciudat,intelegi? Si da,merita dragostea ta,caci de nu i-o vei oferi, tu vei fi necajita, trista si nefericita, nu vezi paradoxul, deschide ochii esti mult prea minunata pentru a nu putea vedea. cu bine
"A iubi inseamna mai intai de toate a renunta la tine pentru fericirea lui, a oferi pentru ca el sa zambeasca, a-ti sacrifica linistea aparenta pentru ca el sa sclipeasca, a aduce lumina in ochii intunecati, a oferi fara a cere nimic in schimb.Du-te in calea lui din libertatea ta de a o face si marturiseste-ti dorul si patima fara jumatati de masura. Spune-i cat esti de fericita si cat de mult ii multumesti pentru ca el este fericitul ce a sadit iubirea in sufletul tau. Si cat de recunoscatoare ii esti pentru ca te-a facut sa nutresti sentimente la care si Zeii jinduiesc." Mda... Oare chiar sunt singurul care i se pare ca societatea gaseste ca fiind normal ca doar baiatul sa faca toate astea?
Ce-ar fi sa vezi mai bine de viata ta? si doar sa astepti deocamdata pe altcineva?
Telenovela. Părerea mea e ca nu va potriviți. Lasa-l și învață pentru Medicina.
beausingurlamasamea întreabă: