| anonimulanonim1 a întrebat:

Am 17 ani, este vreo problema daca pana la aceasta varsta nu am avut iubita? sunt timid, dar vreau sa, ma schimb

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cînd ai fi vrut sa ai iubită? La 5 ani?

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Nu este nici o problema ca nu ai avut iubita pana la 17ani. Ai tot timpul a-ti faci iubita de acum inainte.

| anonimulanonim1 explică (pentru Emilian65):

Intr-adevar ca am tot timpul la dispozitie, dar daca nu am avut pana acum, cred ca prima relatie va fi ciudata deoarece nu am experienta si nu prea stiu cu ce se mananca relatiile

| Stefan23k23 a răspuns (pentru anonimulanonim1):

Tu nu ai avea o problema daca ai avea o iubita care nu ar fi experimentata, ei bine nici ea, asta daca nu-i proasta.

| anonimulanonim1 explică (pentru Stefan23k23):

Deci, tu spui sa imi fac o iubita care nu are experienta nici ea

| BogdanBz a răspuns:

Nu e absolut nici o problema. Toti suntem timizi intr-un fel sau altul. Tot ce ai nevoie e sa incepi sa iesi cu fete, ca sa incepi sa prinzi incredere in tine si sa capeti acel tupeu necesar. Cauta sa iesi cu cat mai multe fete, fie si ca simple amice, discuta cu ele, stai langa ele si in felul asta vei scapa de emotii.

| Denly a răspuns:

Nu-i bai, dar a cam venit timpul sa treci si tu la fapte. Te simti si tu un pic bine, nici eu n-am noroc sa prind ceva, nu esti singuru, iar eu am 21. Eh, trebu sa vina si vremea de glorie happy Bafta!