| PublicAccount a întrebat:

Am 17 ani, iar acum cateva zile sa spun asa, am avut primul contact sexual cu prietenul meu cu care sunt de 9 luni. Mi-a curs sange si m-a durut extrem de rau, am incetat sa mai continui, iar a2a zi am incercat din nou, aceeasi chestie : mi-a curs sange mai mult decat ziua anterioara si m-a durut mai rau, peste o ora la fel. Nu inteleg de ce thinking pana cand o sa se intample chestia asta pentru ca eu sunt convinsa ca daca incerc iar, iar imi curge sange si iar ma doare.

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

În primul rând, se pare că himenul tău este "puţin" mai GROS/rigid şi din această cauză prietenul ÎNCĂ nu a reuşit să te dezvirgineze complet!

Apoi, durerea "MARE" pe care ai simţit-o se DATOREAZĂ faptului că NU erai destul de excitată şi lubrefiată în momentul în care a încercat să te penetreze - din cauza preludiului SCURT/inexistent!

În cazul în care URMEAZĂ să faci dragoste pentru prima dată – atunci sunt valabile următoarele explicaţii :

Mai ales că faceţi dragoste pentru PRIMA dată, TREBUIE să aveţi la dispoziţie MULT timp ( 3-6 ore, deci să NU o faceţi pe "fugă" ) - pentru o reuşită de peste 80 % trebuie multă RĂBDARE!

De asemenea, este foarte important PRELUDIUL - adică perioada "dinaintea" actului sexual ( în sine ) - care TREBUIE să fie cât mai ÎNDELUNGAT, în care vă "pregătiţi" ( unul pe celălalt ) pentru actul sexual propriu-zis.

Acest PRELUDIU constă în mângâieri îndelungate în zonele erogene ( acolo unde vă excitaţi/vă place ), săruturi pasionale ( eventual sărut "francez" ), treptat vă dezbrăcaţi ( până rămâneţi goi ); după care treceţi la un alt stadiu şi vă "ocupaţi" fiecare de organul sexual al partenerului, puteţi încerca o combinaţie de sex oral + cunilingulus ( se linge cu limba organul sexual ) + anilingulus ( se linge cu limba zona anală ), se ling uşor ( sau se pot suge uşor ) sânii/svârcurile/gâtul partenerului ( partenerei ), EL poate suge uşor clitorisul partenerei, etc.

TOATE acestea trebuie făcute în SPECIAL de către el, pentru plăcerea şi excitaţia TA - deoarece dacă nu eşti destul de excitată, atunci vaginul tău nu va fi suficient de lubrefiat ( deci nu vei fi destul de "udă" la "piersicuţă" ) şi atunci penetrarea va fi MULT mai grea ( sau chiar imposibilă )!

Apoi, EL trebuie să fie cât mai delicat cu tine şi să continue preludiul până când VEDE efectiv că te-ai "udat" foarte tare şi ABIA după aceea să te pătrundă cu "fineţe" ( dar în acelaşi timp FERM, dintr-o singură încercare şi NU prea adânc, acum la început, ca să nu lovească "fundul" vaginului )!

De asemenea, dacă observă că nu te "uzi" suficient de mult pentru a te penetra cu uşurinţă ( după URMAREA paşilor enumeraţi mai sus ), se poate folosi o cremă/ulei lubrefiantă!

Mai mult, după penetrare, la primele 10-15 mişcări TREBUIE să fie foarte delicat şi să NU te pătrundă adânc ( deoarece mai durează "puţin" până cănd vaginul se lubrefiază COMPLET )!

Iar durerea de care e posibil să-ţi fie frică ( la dezvirginare ) este RELATIVĂ - existenţa/inexistenţa ei DIFERĂ de la fată la fată, şi DEPINDE foarte mult de "nivelul" tău de excitaţie ( şi de lubrefiere ), precum şi de "modul" în care te penetrează!

DACĂ urmaţi "paşii" descrişi mai sus, NU vei avea NICI o problemă şi NU vei simţi durere - poţi fi LINIŞTITĂ!

De aceea, RECOMAND o igienă IMPECABILĂ ( atât înainte, cât şi după ) - şi, NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!

Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat ) - pentru mai multă siguranţă!

Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!

Şi chiar dacă se rupe, NU trebuie să disperi, deoarece este lubrefiat/tratat cu o substanţă spermicidă ( cu rol de distrugere a spermatozoizilor )!

Apoi, mai ales având în vedere că NU ai experienţă sexuală, TU nu ai de unde şti că "nu a ejaculat în tine", SAU a putut ejacula de două ori ( odată în tine, şi a 2-a pe tine …, în exterior …)? Deoarece, chiar multe femei MATURE pot fi PĂCĂLITE de o ejaculare intravaginală, EVENTUAL urmată de o ejaculare externă - iar cum experienţa ta sexuală este REDUSĂ ( sau inexistentă ), se ridică MARI semne de întrebare privind acest aspect!

DECI, e foarte IMPORTANT ca să te PROTEJEZI de fiecare dată cănd faci dragoste/sex – şi asta, mai ales în cazul în care NU ai ciclu REGULAT!

Pentru a preveni LUNAR o posibilă sarcină se RECOMANDĂ următoarele metode : prezervativ, tablete anticoncepţionale ( prescrise de MEDIC ), ovule sau creme spermicide/contraceptive, metoda "calendarului" ( când ai ciclu regulat ), etc.

Bine-nţeles, dacă ai menstruaţie NEREGULATĂ, atunci RISCUL de sarcină există permanent ( deoarece nu şti când ai ovulaţia )! Iar dacă ai ciclu REGULAT, atunci RISCUL este mai crescut în perioada cu fertilitate mai mare ( DAR asta NU înseamnă că în rest ar fi inexistent, ci doar că ar fi mai scăzut )!

În cazul în care nu folosiţi prezervativul, CHIAR dacă nu a ejaculat în tine, EXISTĂ un "risc" ( de sarcină ) mai MIC - datorat lichidului preseminal, care POATE conţine spermatozoizi!

Lichidul preseminal este un lichid care iese cu "ceva" timp înainte de ejaculare şi POATE conţine spermatozoizi - numărul lor DIFERĂ în funcţie de mai mulţi factori : nivelul de excitaţie ( înainte de a ejacula ), un eventual sex oral practicat înainte de penetrarea vaginală, etc. - şi POATE produce sarcină ( mai ales dacă te afli în perioada fertilă )!

Acum depinde şi de partener, de motilitatea spermatozoizilor, etc! Deci, RISCUL de sarcină ar fi ( aşa cum spuneam mai sus ) de 10-15 % - şi se datorează acelui lichid preseminal!

Bine-nţeles, asta în cazul unui ciclu REGULAT; dacă ai menstruaţie NEREGULATĂ, atunci RISCUL există permanent!

Din aceste motive, TREBUIE să fi „informată"!

Sper că aceste explicaţii să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi voi încerca să-ţi răspund cât mai OBIECTIV!

Dacă consideri că ai de întrebat ceva mai INTIM şi nu se poate posta pentru public, atunci poţi să-mi trimiţi mesaj PRIVAT ( din secţiunea Mesaje ) şi promit un răspuns cât mai COMPLET!

Pentru a primi răspuns la mesajul privat, verifică-ţi setările profilului - Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi dă-mi un mesaj privat!

3 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mai bine nu mai încerca pâna nu te căsătorești.

| CrazySoursD a răspuns:

Cred ca pana se obisnuieste corpul cu asta.Primele dati doare si curge sange... apoi cand se face suficient spatiu acolo, e ok

| AntiHrist a răspuns:

Am avut aceiasi problema cu prietena mea de vreo 3 ori cam asa 4 maxim o sa ati curga sange... o sa treaca ne-am speriat si noi da e ceva normal nu l-a toate fetele le curge