anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani impliniti pe 28 noiembrie iar iubitul meu este nascut pe 13 noiembrie, deci tot are 17 ani. Ne cunoastem din clasa I, el a avut cateva relatii de scurta durata pe la varsa de 15 - 16 ani. Pana in excursia de vara trecuta in Franta - in Iulie in care mi-a zis ca eu am fost tot timpul preferata lui. Eu nu am mai avut nici o relatie pana atunci si eram tot timpul extrem de timida (chiar daca de fapt, cand sunt in largul meu devin putin. nebunatica happy ), probabil de aia el a fost asa de atras de mine. Restul verii l'am petrecut pe banca in parc, am facut mici excursii cu bicicleta in afara orasului si am petrecut timpul impreuna ca doi tineri indragostiti. :] Primul nostru sarut a fost pe 3 August.
El este la acelasi profil cu mine, la scoala stam in aceeasi banca si pauzele sunt petrecute impreuna. Este foarte grijuliu cu mine si nu ii place sa vada baieti in preajma mea. Reciproc, el nu se prea apropie de fete. Suntem un cuplu foarte popular in scoala. Oricum, dupa amiaza ne mai facem temele impreuna la mine acasa. Eu stau singura momentan, familia mea nu este in tara de 1 an. Imi trimit bani saptamanal si eu ma descurc cu ei.
In vacanta de Craciun. lucrurile au luat o intorsatura mai. nebunatica. Sta la mine de cand a inceput vacanta dar ne comportam. ca doi oameni obisnuiti. de parca ar fi casatoriti. Imi place sa il dezbrac de bluza si de pantaloni, el reciproc face cu mine si ne sarutam peste tot, discutam, ne imbratisam toata ziua. stam unul peste altul, ne rostogolim si radem. ii place sa imi faca. masaj la sani, fund, spate si chiar gat. (Momentan trage un pui de somn si am insfarsit ocazia sa umblu putin pe PC. ca de altfel era tot pe mine.) Mi'a spus de la inceputul saptamanii ca lui nu ii place sexul oral, ca eu sunt prea fragila si nu vrea sa. imi faca rau laughing El uraste sexul oral si il considera stupid. Fumatul il considera tot de prost gust (Nu fumez si nu intetionez.) iar bautul de bere nu prea il intereseaza. (Chiar daca eu mai iau o gura de Bailey's lui nu ii pasa atat timp cat nu fac asta in exces, m'a certat odata ca am baut jumatate de sticla si mi-a interzis s-a mai beau asa de mult. :] )
Singurul lucru care ma deranjeaza este ca eu, sincer, am libidoul momentan la. un nivel mare si nu stiu cum sa il fac pe el sa se deschida putin (E si el putin timid.). Probabil lui ii place iubirea sincera si fara sex,. dar eu il vreau neaparat in pat.
Ce as putea face ca sa il fac. mai deschis in., ale' sexului?

Răspuns Câştigător
| lo a răspuns:

Pune frana! Da se vede de la o posta ca va iubiti si mai ales ca tu il adori dupa toate detaliile de mai sus.pare un jurnal public.(nimic rau in asta). Parintii tai sunt plecati si iti trimit bani, nu mai da detalii de genul pentru siguranta ta.Chiar daca esti singura da mereu impresia ca cineva are grija de tine.
Toate bune si frumoase, dar v-ati cam precipitat cu statul impreuna, sunteti destul de tineri si nu merita sa grabiti atat de mult lucrurile, toate la timpul lor, pentru ca o sa ajungeti la un punct cand o sa va plictisiti.Acelasi lucru se intampla si cu sexul.Nu te grabi,nu ai nimic de pierdut,profita de faptul ca te respecta(multe fete isi dores o relatie fara presiuni sexuale)si are grija de tine. Aceasta tensiune este mult mai excitanta decat sexul in sine. Iubiti-va curat si nu va stricati inocenta, jucati-va, improvizati dar nu va grabiti.
oricum cand o faceti, informati-va si protejati-va, sa nu mai auzim intrebari stupide despre sarcini nedorite si despre temeri nefundate!

2 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu fii disperata, ca asa se poate sa il indepartezi. Mai asteapta putin.
Bucura-te de relatia frumoasa pe care o aveti, bucura-te ca el nu te vrea pentru sex si apoi sa te paraseasca. Apreciaza ce ai. Trebuie sa ai si tu rabdare.

| Andr3Yush a răspuns:

Spune-i ca ai vrea sa va incepeti viata sexuala, deoarece simti ca el va sa fie si in viitor tatal copiilor tai... etc. Ori poti sa te uiti la file 18+ de fata cu el, asta il va pune pe jarwinking! Bafta si protejativa happy