E bine, bine, foarte bine, dar mai stai sa devii majora. Cat despre respect, mai vorbim dupa... sper ca nu ai pretentia ca aceasta relatie sa nu aiba si sfarsit.
Din punct de vedere fiziologic esti pregatita, nu ai de ce iti face griji. din punct de vedere legal, se cheama sex cu o minora, dar avand in vedere situatia voasta nu cred sa fie vreo problema(pentru el din punct de vedere legal)
Tu esti singura ce poate lua aceasta decizie. Ai grija sa te informezi cu privire la mijloacele de contraceptie, sa n-aveti surprize si nu risca (asa cum fac altele) cu metode contraceptive de pe vremea bunicii (gen metoda calendarului sau coitul intrerupt). La varsta asta, un bebe ti-ar da viata peste cap. Prin urmare, trebuie sa fii atenta.
Varsta ta este potrivita, conform unor statistici cele mai multe fete isi pierd virginitatea la 17 ani precum si baieti, este o varsta ok, daca ai incredere in el si va iubiti, e perfect. Dezvirginare placuta!
Mai scade un an la fete si mai adauga 1-2 la baieti
Ai dreptate, am gresit. insa sfatul ramane valabil pentru ca ea are aproape 18 deci...
De acum mai ai un pas si esti majora.
tu decizi daca esti pregatita sau nu.
nu uitati de prezervativ
Pai daca stati de 2 ani si va intelegeti bine poti sa faci linistita acest pas din viata ta, daca relatia nu merge poti sa mai astepti, este normal ca dupa 2 ani daca toate merg bine sa faci si dragoste nu sex! Sper ca ajuta ce ti-am zis!
Daca a putut mentine o relatie de 2ani cu tine, sigur. daca o faci cu el nu se va schimba nimic.fa-o, chiar merita! bafta
lucyaneya întreabă: