anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani.Mi-am inceput viata sexuala la 16 ani cu fostul meu iubit.In total am avut 3 parteneri. Dupa ultimul contact care a fost acum 3 luni am facut o infectie urinara.De la ce? Precizez ca in luna septembrie am avut 2 parteneri diferiti.Nu ma judecati!

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu te judecam noi, te judeca alegerile facute...tu le tragi, nu altcineva.winking

| Violleta2022 a răspuns:

La ce-ai mai venit aici, daca nu vrei sa te judecam?
Daca ai avut sex neprotejat, atunci aceia nu-i infectie urinara, ci o boala cu transmitere sexuala.

| Daniella2006 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai si cum sa fie bts daca nu am avut niciun simptom? sa mi se schimbe secretia, miros urat etc …simt ca am urina acida si ma deranjeaza doar cand fac pipi

| Violleta2022 a răspuns (pentru Daniella2006):

Sunt boli care nu au simptome si cum tu ai avut deja 3 partneri sexuali si sex fara protectie, ai toate sansele sa ai BTS.

| dullcat a răspuns:

E aiurea ca ti-ai inceput viata sexuala dar nu esti informata.Te sfatuiesc sa citesti aici, cu mare atentie, pentru a sti pe viitor:

https://www.doc.ro/......tul-sexual

https://www.reginamaria.ro/......exuala-its

| Sofer a răspuns:

Daca nu te protejezi de asta și infecțiile.

| Daniella2006 a răspuns (pentru Sofer):

M-am protejat la toate 3

| VoidEternal a răspuns:

Nu prea înțeleg ce așteptări ai. De unde am putea să știm noi care sunt cauzele infecției tale urinare? Crezi că întrebarea asta tine loc de consult medical?

Daca întrebi dacă activitatea sexuală poate fi o cauza, atunci răspunsul este da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nimeni nu are dreptul pe pământul ăsta săte judece pentru alegerile tale în Viața ta fie bune sau rele îți aparține toate căci sunt fapte tale asa cum toți păcătuim și faptuim multe greșeli și păcate noi oamenii nu suntem sfințit pe pământul ăsta nici unul dintre noi.

Bun la 17 ani țiai început viata sexuală mai departe treaba ta că-ți unde și cum 3 luni așa. septembrie 2 combați diferite bun am înțeles deci cei de făcut? Mers la mediul tău de familie și îi spui săte consulte și să-ți dea un tratament pentru infecți vaginale sau să-ți dea o trimitere către un ginecolo și acolo vezi în ce stadiu te afli cu infecția acolo jos înțelegi tu si aia e boss.