Hey nu te intrista eu zic sa fi putin mai intraznet. Fetele acum vor niste baieti mai intrazneti ca sa nu zis tupeisti.
Vorbeste si u cu el..invita-le la mall.lor asta le place..nu te duci la ea nici nu o stii si ii zici:vrei sa fim impreuna? normal ca nu merge asa..fii glumet. poarta-te frumos.dar nici cumintenia pamantului sa nu fii.Sa miroi mereu bine..sa nu ai maioneza la subrat..saai dintii albi..freza sa nu fie de neam prost..imbraca-te bine.fa impresie! Dupa, la o intalnire..la sfarsit cand o conduci acasa gasesti un mod frumos de ai spune ca o iubesti si gata..adik daca a acceptat intalnire..nu? Fii deshis..cunoaste mai multe fete..nu te uita ca are ochelari..ca fara unele arata incredibil(nu ma refer la tocilare..la fete bune da care au probleme ..atat!).BAFTA!
Nu mi se pare asa anormal... Incearca cu o fata cam de 15 ani care nu a avut prea multe relatii, sa va invatatzi unul pe altu! Si si indraznetz, acorda'i atentzie, arata'i cateodata ca o iubesti, dar ai grija cum faci asta sa nu te creada obsedat si sa te ia de prost!
Daca aveai 37 de ani,te intelegeam si ai fi avut si dreptate sa te nelinistesti,acum insa,vorbeste numai graba din tine.
E normal sa simti nevoia de afectiune,sa vrei sa te indragostesti,sa vrei sa iubesti si sa fi iubit.
Dar,nu e nevoie sa te preocupe obsesiv lucrul asta,dragostea te gaseste singura si,mai ales,atunci cand nu o cauti!
Cu cat vei cauta mai mult,cu atat vei fi mai dezamagit.
Dragostea nu se cauta,te trazneste din senin,exact cand te astepti mai putin.
Daca incerci s-o provoci,vei aduna un lung sir de amaraciuni,te vei umple doar de neincredere,vei consuma din tine,din puterea ta de a iubi ceea ce ar trebui sa oferi candva, primei tale iubiri.
Nu te risipi de pomana, ai rabdare, fii mai indiferent, mai nepasator!
Si se va intampla.
Nu esti singurul baiat de 17 ani care nu a mai sarutat vreo fata
sunt unii baieti care la care poate nu e timpul asa devreme
dar nu trebuie sa te descurajezi, trebuie sa incerci mereu si mereu
Hai sa iti spun eu ceva si nu e ceva doar ca sa te incurajez.Esti frumos in felul tau asa cum este toata lumea! Nimeni nu esti urat, fiecare are ceva special al lui.Probabil nu ai destula "vrajeala" sa spunem asa pentru a cuceri o fata. Daca vrei sa vorbim mai multe si sa te mai sfatuiesc una alta (ma pricep destul de bine) lasa-mi id-ul tau sau trimite-mi mesaj cu el! Succes!
Capu' sus!
Si daca ai 17 si n-ai avut prietena, ce? Nu se sfarseste lumea. Poate pana acum n-ai stiut unde sa privesti.
Poate nu tintesti spre fetele care trebuie sau te bagi singur in friend zone.
Exista o anuminta "tactica" de abordare a femeilor.
Fii mai indraznet, mai de neatins.
Succes!
O relație până la vârsta ta te ajută doar cu experiența pentru relațiile viitoare, deci nu prea ai pierdut nimic, ai timp să recuperezi.
Ca să uiți, canalizează-ți atenția spre altceva și odată și odată va veni și o fată la tine. Lucrează la atitudine; nu te simți nici prea umil, nici ca și când te-ai crede Iisus.
Nu e ceva iesit din comun si pana la urma toti vom gasi pe cineva si cred ca tuturor li se mai intampla...
Stai chil ca nu are rost sa iti bati cpul pentru nimic o sa iti gasesti si tu o fata care sa te placa dr pana atunci mai cauta...
P.S Lasa figurantele ca alea de nimic nu-s bune numai sa dea din gura
Tocmai ce ascultam Three Days Grace - Never too late... Nu ești singurul în situația asta, așa că nu ai de ce te teme/simți jignit. Nu are rost să te descurajezi pentru că dacă pierzi încrederea în tine, nu vei ajunge la nicio altă fată.
Acum trebuie să schimbi foarte puțin la tine: să fii tu însuți, să pui accent doar pe calități și să lași defectele să fie descoperite dar puțin câte puțin.
Dacă vrei mai multe idei, dă-mi un PM
linarkfts întreabă: