Are doar 16 ani, nu ii poti propune sex la varsta asta. Daca tii cat de putin la ea, trebuie sa astepti macar pana implineste varsta minima permisa din punct de vedere medical, adica 17 ani si jumatate. Sunt sigura ca stii ca inceperea vietii sexuale la o femeie inainte de aceasta varsta creste enorm de mult riscul de cancer de col uterin si o transforma intr-o persoana dependenta de medic, supusa toata viata la investigatii dureroase si traind sub permanenta amenintare a cancerului. Zici ca tii la ea si totusi vrei sa o expui la asa ceva? Eu nu inteleg asta. Mai bine abtine-te si las-o sa aiba si ea o viata normala. Discutati despre sex de-abia dupa ce implineste 17 ani si jumatate, pana atunci este si raspunderea ta sa o protejezi si sa nu ajungeti la sex sau la discutii despre asa ceva
Daca te iubeste nu o sa se plictiseasca. Din contra, ii va face placere. Iar chestia cu sexul vine de la sine. Nu cred ca ar trebui sa ii propui ci sa incerci. Daca va vrea se va lasa dusa de val, daca nu te va refuza. Totul va veni de la sine atunci cand va simti si ea.
Suna foarte romantic :X. nu cred ca s-ar satura de saruturi, unei fete ii place ca baiatul sa fie mai romanic si senzual, uneori e bine sa preiei initiativa . dar cu sexul, nu va grabiti mai aveti timp si pentru lucruri mai "serioase" :*
Depinde de cum esti, eu personal sunt tot asa, foarte pupacioasa. nu vad nimic rau in faptul ca vrei sa o pupi mereu dar, depinde si de firea ei. vezi cum se comporta cand o saruti, sa nu se simta prea sufocata. faza cu sexul, nu.i propune din prima gen "vrei s.o facem?" e destul de neplacut pentru o fata. cand simti tu nevoie, ia si vorbeste cu ea si spune.i ca ai vrea sa incercati dar, nu sarii direct pe ea . sunt de parere ca propunerea cu sexul nu se face prin cuvinte, ci prin fapte.