anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 17 ani.Prietenul meu are 20.Suntem impreuna de 1 an si ceva, dar ne cunoastem de vreo 7. El nu insista sa ma culc cu el, iar eu as vrea sa mai astept pana la 18 ani, insa cateodata parca nu ma mai pot abtine... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Ti-ai dat seama ca atunci cand iti propui ceva a nabii nu iti iese nimic din c ai planuit? sfatul meu sa traiesty momentul!
mai conteaza un an in plus daca voi chiar va iubitzi!
el chiar iti devedeste asta prin faptul ca nu insista si iti respecta decizia! poate daca aveai unu care tragea de tine zi de zi sa te culci cu el nu mai stateai p ganduri!
lasa-te purtata de sentimente, de clipa!

5 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Daca si el vrea, si tu vrei si sunteti de 1 an impreuna, nu vad care e problema. nu e vorba ca vai, nu mai asteapta el, e vorba mai ales de faptul ca o sa devina platonica relatia, e un pas pe care refuzati sa-l faceti si e pasul firesc. nu-ti da nimeni fundita daca astepti pana la 18 ani laughing. dar in niciun caz motivul nu trebuie sa fie nesiguranta, frica!

| Patry a răspuns:

Poti s-o faci linistita!
Nimeni nu iti interzice esti destul de mare!

Mai ieti o rochita scurta asa beti o sampanie! Ceva pe acolo...

Succes in relatie! Pa-pa! kiss

| Nikcoletta a răspuns:

Pai nu-i nimic, daca nu mai astepti fa-o... poate ca pana la 18 ani nu o sa mai fi cu el;
Dar cel mai bine daca il iubesti cu adevarat iti zic sa te culci cu el pentru ca vei vedea ca relatia voastra se va schimba in bine, si o sa te iubeasca mai mult! Si decat sa te paraseasca si sa mearga la alta fata spunand ca nu vrei sa te culci cu el... mai bine sa fi tu cea care se culca cu el;

| bogdanbocaful a răspuns:

Eu zic sa faci ce-ti spune sufletul!

| adinutza_9584 a răspuns:

Sa faci ceea ce simti tu. Daca crezi ca nu te mai poti abtine si intr-adevar il iubesti, nu mai astepta. Insa sa nu faci chestia asta ca sa il ti langa tine. Pentru ca daca e sa va despartiti...nu va conta prea mult